У меню майстер-класу:
- Яйця Бенедикт з беконом
- Мафіни з сьомгою і вершковим сиром
Шеф-викладач:
- Пролесковскій Оксана
Кількість місць в групі:
- від 8 до 14 осіб
Що входить у вартість?
Ми надаємо всі необхідні продукти, авторські рецепти, повністю обладнані робочі місця, музику і гарний настрій.
Додаткова інформація:
Ви зможете не просто приготувати, а зрозуміти, як готується страва, що є важливим при її приготуванні, а отже, потім з легкістю зможете повторити все самостійно.
Вік
12+
Вартість
Участие: 300 грн (Предварительная запись обязательна. Место за Вами фиксируется только после 100% оплаты.)
Телефон
067 799 1414,
063 799 1414,
099 799 14 14
Посилання
Адреса
Харківул. Культуры, 8 ; ул. Пушкинская, 96
Як дістатися?
ст. метро "Университет "
ст. метро "Пушкинская"