Артикул-студія мистецтва (тимчасово не працюють)

Увага! Інформація на цій сторінці не актуальна
Артикул-студія мистецтва (тимчасово не працюють)


Артикул-студія мистецтва це Арт-майданчик для художників-початківців, що дає унікальну можливість кожному поринути у світ творчості.


Артикул-студія мистецтва — це майстер-класи з живопису, курси живопису і малюнка, дитяча художня школа малюнку та скетчінга - це унікальна можливість буквально за кілька годин намалювати свій, можливе перший, витвір мистецтва!

Кожен майстер-клас спрямований на розкриття вашого таланту, бачення і вдосконалення досвіду малювання. В студії все налаштовує на творчість — світла аудиторія, зручно обладнані робочі місця, дружня атмосфера, тиха музика і грамотні викладачі подарують вам незабутні емоції та враження! Ви отримаєте гарний настрій, творчий заряд і спілкування з однодумцями.

Ви можете відвідувати майстер-класи як самостійно, так і разом з друзями або всією сім'єю. Також в студії проводяться корпоративні майстер-класи.

А також майстер-класи з відомими художниками, програми навчання для будь-якого рівня підготовки, дитячі програми навчання образотворчому мистецтву, декору.

Тут завжди можна придбати або замовити картину або портрет для вашого інтер'єру. А також під керівництвом талановитих викладачів можна за декілька занять створити свій власний шедевр величезного формату.

Своїм прикладом гості "Артикул-студія мистецтва" доводять, що не варто боятися братися навіть за дуже амбіційні роботи — пишіть у ваш дім те, що хочеться, без жодних обмежень, дивуйте коханих вашими несподіваними талантами та масштабами ваших можливостей!

Приходьте втілювати ваші найсміливіші задуми! 


У "Артикул-студія мистецтва" ви навчитеся бачити світ так, як бачить його художник, опануєте техніки та прийоми малюнка та живопису, навчитеся передавати на полотні ваше особисте сприйняття світу, станете глибше розуміти та тонше відчувати образотворче мистецтво, відкриєте для себе цікаве хобі!

Заняття в Артикул — студія мистецтва проходять для дітей і дорослих у зручний час, до того ж у вас є можливість займатися не тільки в невеликих групах, а й індивідуально працювати з викладачами.

Викладачі студії — професіонали.

Тут ви зможете замовити цікавий майстер-клас в подарунок або для корпоративного заходу, відмінне креативне проведення часу гарантоване.

Також ви можете подарувати участь у будь-якому заході Артикул-студія мистецтва другові або членам сім'ї — придбати подарункові сертифікати.


Контакти

+380 (50) 462 33 57
transalmiz@ukr.net


Посилання


Адреса

Київ
ТЦ "Діамант", вул. Петропавлівська, 14Е/Велика Кільцева