Розвиток у грі: фантастичні подарунки для дітей 5-7 років


Опубліковано 20 Липень 2018 о 10:54

Блог Діти в місті >  Розвиток у грі: фантастичні подарунки для дітей 5-7 років


Розвиток у грі: фантастичні подарунки для дітей 5-7 років

Photo: «Діти в місті»


Коли справа доходить до святкування дня народження, більшість 5-річних хочуть брати участь у кожному етапі організації вечірки: від купівлі повітряних куль до вибору смаку торта. І в них зазвичай є кілька ідей подарунків.

Починаючи з 5-річного віку діти приділяють більше уваги вузьким інтересам, але як і раніше, цікавляться різноманітними видами діяльності та грають із безліччю різних видів іграшок. Здебільшого дітям подобаються іграшки, у яких присутні персонажі з улюблених мультиків, або вони мріють про речі, які бачили в рекламних роликах чи в когось із друзів. Читайте далі, щоби дізнатися які іграшки рекомендують «Діти в місті» для розвитку і вдосконалення навичок дитини відповідно до її віку.


Кожне дитяче свято, крім радості, приносить проблему: що подарувати? Як зробити так, щоби гості купили потрібні подарунки? Що робити, щоби сюрпризи не повторювалися?

З «Ipopo» це просто. «Ipopo» — це сайт, де дарують і одержують подарунки.


Photo: «Ipopo»


Саме тут збуваються дитячі мрії. «Ipopo» — це унікальний для України сервіс, де зібрані товари з кращих магазинів країни. Вони розділені за гендерною та віковою ознакою.

Наприклад, вам потрібні подарунки для хлопчика. Заходимо до відповідного розділу і вибираємо вік: «для хлопчиків 3–5 років», для «хлопчиків 6–9 років» і так далі. Така ж система працює і для дівчаток.

Як працює «Ipopo»? Включайте до списку (ще він називається вішлист) подарунків іграшки, які мріє отримати ваш іменинник. Зверніть увагу на рубрику «Ти в тренді». У ній діти відповідного віку радять вибрати те, що хотілося б саме їм. Така порада може виявитися дуже доречною. Якщо ці іграшки даруватимуть ваші друзі, відправте їм цей список.


Photo: «Ipopo»


Це допоможе вашим рідним та близьким по-справжньому порадувати дитину. Зайнятим дорослим не доведеться напружувати уяву і витрачати час на пошуки сюрпризу. Вони не помиляться з кольором і розміром. Не промахнуться з моделлю іграшки або девайса. А ті, хто живуть далеко, зможуть висловити свою любов і турботу нарівні з іншими родичами і друзями та оплатити будь-який подарунок з вашого вішлиста.

Зверніть увагу на опцію «Оплатити подарунок спільно». Вона знадобиться, якщо бажання виявилося масштабним. Дорогий подарунок — гіроскутер, візочок для новонародженого чи айпад — родичі або друзі зможуть оплатити разом.

Дізнатись більше


Що подарувати хлопчику або дівчинці на 5 років?


Кожна дитина мріє про веселого домашнього улюбленця, і коли Ваш малюк буде дуже просити придбати живого друга, не відмовляйте через покусане взуття, меблі, догляд та ранні підйоми. :) А краще придивіться на робота-песика.


Photo: «MTA.UA»


Він вміє виражати емоції притаманні живій тваринці, виконує команди й найголовніше — вчить дитину англійської мови! Для малюка — це інтерактивний досвід, який розвиває самостійність та відповідальність за домашнього улюбленця.

Спеціально для читачів порталу «Діти в місті» діє знижка — 3 % на товари MTA зазначені в статті. 
Придбати зі знижкою


Ситуації бувають різні, згадайте скільки переживань Ви відчували, коли розрядився телефон або дитина поза зоною досяжності. Бувало таке? За допомогою смарт-годиннику можна в будь-який момент зателефонувати мамі й тату.


Photo: «MTA.UA»


А ще смарт-годинник відслідковує показники здоров’я дитини та її місцезнаходження! Це незамінний гаджет для зв’язку з дитиною та впевненості у її безпеці.

Придбати зі знижкою


Пам’ятаєте, як цікаво було в дитинстві будувати хатки? У хід йшло буквально все, що потрапляло під руки: подушки, ковдри, перекинуті стільці, велике батьківське пальто, витягнуте з найдальшого кутка шафи… І дарма, що мама й бабуся сплескували руками і сварилися — вовтузитися в такій саморобній халабуді було дуже весело й затишно! Так робили колись ми, і так тепер роблять наші діти, адже гра в доросле життя завжди була й буде важливою частиною дитинства.


Photo: «Doladoo»


Будинки-конструктори — це екологічно чисті, безпечні та оригінальні іграшки від українського виробника «Doladoo», призначені для дітей віком 3–8 років.

Двері, що закриваються і відкриваються, симпатичний парканчик із насадженнями й навіть невеликий димар, як у справжніх будівель! Ця модель будиночка-конструктора викличе непідробний дитячий захват, адже в ній передбачено все для того, щоби маленькі господарі відчули себе поважними й дорослими. Малюки зможуть по-різному розташовувати елементи огорожі, формуючи власне «подвір’я», а ще в такому будинку дуже весело гратися і приймати гостей!

Дізнатись більше


Перетворіть вивчення букв алфавіту в захоплюючу гру!


Photo: «Ecotoys»


У наборі «Дерев'яний алфавіт» для цього є все. Абсолютно безпечні для дітей дерев’яні букви дуже зручні і приємні на дотик. Вони легко виймаються з дерев’яного планшета і вставляються в нього. Їх можна прикрасити фарбами або фломастерами: голосні — в один колір, приголосні — в інший.

Дізнатись більше


Photo: «Знайка»


З перших місяців життя разом із колисковими піснями, віршиками і примовками дитина знайомиться із чарівним світом казок. З казок діти черпають уявлення про час і простір, про зв’язок людини з природою, про добро і зло, про хоробрість, стійкість та любов. Пальчиковий театр від «Знайки» — це унікальна можливість розташувати «казку на долоньці». Дитина може одягнути будь-якого персонажа собі на пальчик, пограти іграшкою та розповісти улюблену казку.

Дізнатись більше


Photo: «Doladoo»


Ваші дівчатка полюбляють допомагати Вам у приготуванні їжі? Подаруйте дівчинці на 5 років кухонний гарнітур-конструктор, що дозволить маленькій господині відчути себе повноцінним кухарем! З такою кухнею малюки матимуть безліч ідей для гри «в дорослих», адже вона укомплектована всім тим, що було б необхідне і для справжнього куховарства. Тут є плита з конфорками й витяжкою, шафки, що відкриваються й закриваються, і навіть імітація рукомийника з краном!

Дізнатись більше


Photo: «Знайка»


Домашня пісочниця — це особливе середовище. Граючи з піском і невеликими предметами, дитина входить у діалог із навколишнім світом. Пісочна терапія — це ігровий та веселий спосіб розповісти про свої проблеми, показати свої страхи та подолати емоційну напругу.

Багатофункціональний столик-пісочниця з різнокольоровою підсвіткою включає:

  • світловий планшет зі справжнім пультом;
  • домашня пісочниця з боксом для іграшок, канцелярського приладдя і т.п.;
  • змінна грифельна поверхня для малювання крейдою;
  • чарівне місце для творчості — пісочної анімації, ліплення, малювання.
Дізнатись більше


Що подарувати дитині на 6 років?


Photo: «Знайка»


Великий лабіринт для балансування. Гравцю необхідно провести кульку по лабіринту, керуючи їм за допомогою перенесення центру ваги тіла.

Розгойдуючись у різні боки, дитина буде рухати кульку по лабіринту, тим самим тренуючи зір і спритність. Весела й цікава гра, яка розвиває концентрацію уваги, стійкість, координацію рухів, сприяє розумінню принципу встановлення рівноваги й балансування, а також усвідомлення схеми свого тіла.

Дізнатись більше


Сьогодні ви можете навчати дітей інтерактивно й цікаво одночасно!

Photo: «MTA.UA»


Ми запитали в друзів інтернет-магазину цифрової техніки MTA.UA, які сучасні технології найкраще розвивають логічне мислення і креативність дітей сьогодні. У результаті дізналися, що гра — найефективніший спосіб навчання, як для дівчинки, так і для хлопчика.



Video: «MTA.UA»


Якщо Ви помічаєте у свого малюка інтерес до техніки, це просто чудово, адже в майбутньому більшість прибуткових професій будуть пов’язані саме з технологіями. Для розвитку логічного мислення майбутнього інженера або програміста прийдуть на допомогу розумні іграшки Sphero і Dot. Ці іграшки також навчать дитину основам програмування, розвинуть багатогранність мислення та логіку.

Придбати зі знижкою


У кожної дитини настає такий вік, коли вона цікавиться конструюванням і будуванням різних об’єктів. Користь від конструкторів для дитячого розвитку важко переоцінити, адже будування покращує дрібну моторику, просторове та творче мислення, розвиває кмітливість, пам’ять і спритність. Конструктор привчає до посидючості й акуратності, у дитини поліпшується координація рухів і розширюється кругозір.

Сьогодні в магазинах іграшок можна знайти безліч різновидів конструкторів: пластикові, дерев’яні, конструктори для ванної, гнучкі й жорсткі, магнітні, блокові, кулькові, м’які та інші. Крім того, конструктори актуальні для будь-якого віку, починаючи з декількох місяців і аж до дорослого життя. Ми обрали найцікавіші та найбільш оригінальні конструктори як для хлопчиків, так і для дівчаток віком від 5 до 7 років.


Photo: «Знайка»


Простий та легкий магнітний конструктор складається з кольорових деталей різної форми. Кожна сторона деталі має магніт, тому всі елементи з’єднуються між собою з будь-якого боку. Набір чудово поєднується з іншими магнітними конструкторами MagPlayer.

Дерев’яний конструктор-лабіринт підійде для початківців будівельників. Побудувати лабіринт із різних деталей не так просто, але реально. Опустіть скляні кульки в спеціальні отвори і спостерігайте за спуском і рухом по лабіринту — це заворожує, як падіння безлічі кісточок доміно. Конструктор-головоломка — це нескінченні можливості для тривимірного мислення й інженерного розвитку.

Дізнатись більше


Photo: «Ecotoys»


Незалежно від того дівчинка у вас або хлопчик — купити дерев’яні конструктори буде чудовою ідеєю. Якісна та екологічно чиста, дерев’яна основа елементів допомагає зберігати відмінну форму й досягти прекрасного архітектурного результату. Завдяки купленому конструктору з дерева дитина може створювати будиночки, транспорт, живих істот і багато різних об’єктів.

Дізнатись більше



Video: «Ecotoys»

Керамічні конструктори — це новітні іграшки, які сподобаються хлопчикам і дівчаткам шкільного віку. З ними можна стати справжнім будівельником або архітектором різних будівель.

Обравши керамічний конструктор, ви можете бути впевнені — це сучасний, якісний, безпечний і унікальний конструктор. Конструктором із справжніх цеглинок можна грати довго й цікаво. Дитина може будувати сама або запросити друзів для спільного проведення часу. А чому б не сісти з дитиною й не провести разом час? Ви зможете трохи відпочити, а дитині буде приємно разом із вами впоратися з таким серйозним завданням.

Дізнатись більше


Подарунок для хлопчика


Для батьків, які хочуть розвивати у своїй дитині певне захоплення, наприклад тягу до землеробства або будівництва, або бачать у малюку юного пожежника чи працівника спец-служб — дитяча спецтехніка «Bruder» може стати найкращим подарунком для хлопчиків, які прагнуть до пізнання дорослого світу машин та механізмів.


Photo: «Profi-Toys»


Асортимент машинок включає в себе точні копії справжньої техніки різної тематики:

  • сільгосптехніка: дитячі трактори та комбайни;
  • рятувальна техніка: поліцейські машини, пожежні машини та швидка допомога;
  • будівельна техніка: автокрани, бетоновози, бульдозери, екскаватори та ін.;
  • комунальна техніка: сміттєвози, снігоприбиральні машини, евакуатори;
  • вантажні машини: самоскиди, тягачі та фургони;
  • ігрові набори та фігурки людей різних професій.


Video: «Profi-Toys»

Усі машинки чітко повторюють колір, дизайн та функції оригінальної техніки Scania, Man, Jeep, John Deere та інших машинобудівних корпорацій, тому діти зможуть заочно оволодіти необхідними знаннями по управлінню складними дорослими машинами. Іграшки виготовлені з безпечного та надміцного пластику, що підвищує вірогідність довшого «життя» виробів у самих «екстремальних» умовах дитячої гри.

Дізнатись більше


Подарунок для дівчинки



Video: «Ecotoys»


Механічний 3Д пазл Квітка-шкатулка — це дивовижної краси механічна квітка, що складається з дерев’яних деталей. Модель рухається, і при легкому натисканні листочки розкриваються, демонструючи що знаходиться всередині.

3Д пазл збирається без клею. Це справжня скринька, у якій дівчинка може зберігати свої перші прикраси. Для того, щоби зібрати її, дівчинці знадобиться допомога дорослих, і це прекрасно, адже завдяки цьому вам випаде нагода поспілкуватися, зблизитися з дитиною та весело провести час.

Дізнатись більше


Що подарувати дитині на 7 років?


У майбутньому ми всі згадуватимемо дитячі веселощі та цікаві історії, які в дорослому житті вже не повторити. Мотиваційний скретч-постер «100 СПРАВ JUNIOR edition» — це розвиваючий інтерактивний постер із сотнею цікавих та захоплюючих завдань для дітей. Він поєднав у собі всі важливі справи, які необхідно встигнути виконати, поки ти ще дитина.


Photo: «Знайка»


Як це працює? Треба вибирати на постері будь-яке завдання, яке подобається, виконати його та стрерти срібне скретч-покриття. Під скретчем малюнок стає кольоровим, символізуючи яскраве враження дитини. Кожне завдання, яке виконуватиме дитина, неодмінно буде супроводжуватися цікавими, а інколи і смішними історіями. Тому, дивлячись через роки на яскраві малюнки, можна буде згадати багато цікавого.

Дізнатись більше



Подарунок для дівчинки




Photo: «MTA.UA»


Діткам, які надають перевагу творчості, цікаво було б намалювати об’ємний малюнок 3D-ручкою. Вона розвиває уяву, сприяє творчому та інтелектуальному розвитку дитини. А ще Ваш майбутній художник, архітектор або дизайнер за допомогою 3D-ручки зможе створити іграшки власноруч. А поки, можна створювати нестандартні привітання для родичів у вигляді 3D-листівки.

Придбати зі знижкою


Подарунок для хлопчика


Photo: «MTA.UA»


Іграшка-вертоліт — забавка для тих, хто мріє бути пілотом, але для початку треба трохи повчитися! Завдяки цій розумній іграшці розвивається уважність, вміння доводити розпочату справу до кінця, відповідальність. Адже хороший капітан ніколи не залишить свій вертоліт та пасажирів у небі. :)

Керувати всіма розумними іграшками надзвичайно просто! Для цього потрібен пульт, який йде в комплекті до іграшок або будь-який смартфон.


Спеціально для читачів порталу «Діти в місті» діє знижка — 3 % на товари MTA зазначені в статті. 

Заходьте на MTA.UA, де вам із радістю допоможуть підібрати будь-який технологічний подарунок для розвитку здібностей дитини. Подаруйте нові враження і знання своїй дитині.

Придбати зі знижкою


Товари для дітей з особливими потребами


До цієї категорії продукції належать товари для дітей з особливими потребами — це іграшки, картки для занять, плакати та посібники для поліпшення якості життя дитини вдома та в школі. Українська компанія «ДивоГра» розробляє іграшки, які допомагають педагогам і батькам вчити дітей, перетворивши заняття в захоплюючу гру.

«Пікто» — це серія соціальних історій для дітей, які навчаються читати. Кожне слово супроводжується піктограмою міжнародної системи символів РСS (Picture Communication Symbols), яка пояснює читачеві значення слова.


Photo: «ДивоГра»


«Марійка захворіла» — це книжка з піктограмами, яка розповідає про повсякденне життя дівчинки Марійки, допомагає запам’ятати правила поведінки в громадських місцях — у школі, у магазині, на прийомі у лікаря, розвиває мовлення та навички спілкування. Адаптований матеріал робить читання доступним для дітей, які мають труднощі з вивченням літер або розумінням тексту. Видання з піктограмами розроблені для дітей з особливими освітніми потребами, порушеннями мовлення, розладами спектра аутизму, а також призначені для малечі, яка тільки навчається читати. Текст супроводжується реалістичними ілюстраціями, що допомагають дітям зрозуміти зміст історії.


Photo: «ДивоГра»


Книжка «Шапочка й кит» Катерини Бабкіної присвячена дітям, які борються з онкологічними хворобами. У житті Шапочки багато чого наразі не можна — їсти всілякі ласощі, бігати, кататися на лонгборді й навіть гладити собак. А ще потрібно вчасно приймати таблетки, адже Шап (а так хлопчика звуть відтоді, як у нього після хіміотерапії випало волосся і він не хотів скидати блакитну в’язану шапку) досі бореться з лейкозом. Однак хлопчик не впадає у відчай, а спілкується зі своїм новим другом — блакитно-сірим китом, який невідь-звідки узявся в повітрі над містом. Кит навіть може катати Шапа на спині понад хмарами…

Photo: «ДивоГра»


Суміш для ліплення Bubber дозволяє створювати фігурки та об’єкти, втілюючи будь-які фантазії. Легка в обігу та абсолютно безпечна, ніколи не висихає та залишає всі поверхні абсолютно чистими. Ліплення вдосконалює функції дрібної моторики, а нервова система отримує безцінну терапію. Розвиваюча гра навчить дітей майстерно володіти своїми руками та втілювати свої фантазії на зліплених образах. Завдяки творчості дитина зможе краще концентруватися на одному процесі та об’єкті. Також вона ознайомиться зі світом об’ємних фігур та зрозуміє принцип їх створення.

Дізнатись більше 


Тепер ви озброєні відмінним посібником, що подарувати дитині 5-7 років і точно зможете зробити її щасливою!

Скористайтеся ідеями з нашої добірки «Навчання без сліз: розумні іграшки для розвитку та ігри» і ви зможете догодити юному імениннику 8-12 років.






Пошук