Що подивитися з дитиною: топ-10 найкращих діснеївських історій на новий лад


Опубліковано 05 Листопад 2019 о 18:26

Блог Діти в місті >  Що подивитися з дитиною: топ-10 найкращих діснеївських історій на новий лад


Що подивитися з дитиною: топ-10 найкращих діснеївських історій на новий лад


Початок листопаду обіцяє бути теплим, але дощі та морози не за горами. Ми пропонуємо підготуватися заздалегідь, та вже зараз скласти список фільмів та повнометражних мультиків для сімейного перегляду холодними осінніми вечорами.


Красуня і Чудовисько



Студія Walt Disney випустила цей мультфільм за мотивами казки «Червоненька квіточка» в 1991 році, і ось вже майже тридцять років ця історія про щире кохання, доброту та жертовність підкорює серця все нових глядачів.

У 2017 році вийшов повнометражний фільм, головну роль у якому зіграла Емма Вотсон, відома всім за роллю Герміони у фільмах про Гаррі Поттера.


Попелюшка



Мультфільм за мотивами казки Шарля Перро студія випустила в 1949 році. Історія нещасної дівчини є одним з найпопулярніших «бродячих сюжетів» та має понад тисячу інтерпретацій у різних народів світу. Нам ближче версія Шарля Перро та її екранізація студією Walt Disney.

У 2015 був випущений фільм з аналогічним сюжетом та зайняв гідне місце у рейтингах та серцях глядачів.


101 далматин



Це історія про веселе сімейство далматинів, небезпечні пригоди та їхній щасливий фінал. На великі екрани мультфільм вийшов у 1961 році, але й зараз він виглядає непогано. Є рімейк та продовження історії про милих та напрочуд жвавих цуценят, і ми радимо вам переглянути ці фільми разом з дитиною, особливо якщо вона любить цуценят.


Книга джунглів



Добірку оповідань Редьярда Кіплінга про хлопчика Мауглі та його друзів тварин екранізували багато разів. Ми пропонуємо вам звернути увагу на мультфільми та фільм саме від студії Walt Disney Pictures під назвою «Книга джунглів».



Video: TVUA трейлери українською


Вам також може сподобатися фільм «Мауглі», правда ця кіноадаптація може здатися дещо похмурою, тож дивитися її з малюками не радимо, та й студія встановила віковий ценз для картини 12+.


СМАЧНИЙ POPCORN ВІД COTTON CANDY - спонсор домашнього кіноперегляду.
Замовляй POPCORN з доставкою в два кліки!
Безконтактно та безпечно отримай 6 літрів попкорну за ціною 150 гривень.
Доставка по Львову безкоштовна, по Україні - Нова Пошта.


Аладдін



Мультфільм за мотивами східних казок про молодого грабіжника Аладдіна та принцесу Жасмін побачив світ у 1992 році. Після успіху мультфільму студія відзняла багатосерійний мультик, продовження веселих пригод улюблених героїв. Пам’ятаєте, як наші ранки в дитинстві починалися з пісні про арабську ніч? Доречі саме з цієї пісні й розпочинається римейк.


Video: B&H Film Distribution Company


Кіноадаптація цієї картини вийшла на великі екрани у травні цього року. Режисером картини став знаменитий Гай Річі, а роль Джина виконав Вілл Сміт.


Дамбо



Історія про несправедливість, жорстокість, а також про любов та дружбу, розказана на прикладі маленького слоненяти Дамбо, який народився не таким як усі. Мультфільм був знятий в далекому 1941 році, і вже давно хотілося побачити його оновлену версію.


Video: B&H Film Distribution Company


Повнометражний фільм зняв режисер Тім Бертон, і той, хто знайомий з його попередніми роботами знає, що розраховувати на легку, квітчасту та наївну історію не варто. У фільмі порушена тема жорстокості цирку, невігластва натовпу та боротьби за право бути несхожим на інших. Прем’єра картини відбулась у березні 2019 року.


Король Лев



Історія левеняти на ім’я Сімба побачила світ у 1994 році й відтоді міцно засіла у серці кожного, хто переглянув цей мультфільм. Немає жодної дитини, яка не проливала сліз, коли Муфаса зірвався зі скелі. Всі хвилювалися за молодого лева та наспівували легендарну пісеньку «Хакуна Матата». Студія Walt Disney випустила три повнометражні мультфільми про Сімбу, а в цьому році на екрани вийшов рімейк першої частини. Історія та сама, але тепер тварини виглядають майже як живі.


Леді та Бродяга



Історія кохання простого бездомного пса Бродяги та вишуканої собачки Леді вперше побачила світ у 1955 році. В цьому році запланована прем’єра кіноадаптації з однойменною назвою. В Україні стрічка вийде у прокат з 12 листопада, тож ви можете запланувати сімейних похід у кінотеатр та переглянути оновлену версію улюбленої історії.


Мулан



Безстрашна дівчина на ім’я Мулан з’явилася на екранах в мультфільмі Діснея в 1998 році. Коли Імператор видає указ про те, що один чоловік з кожної сім’ї повинен вступити в ряди імперської армії, Мулан займає місце свого хворого батька, ще не знаючи про те, що їй належить прославитися як одному з найбільших воїнів в історії Китаю.


Video: B&H Film Distribution Company


Кіноадаптація мультфільму ще в розробці, а світову прем’єру заплановано на березень 2020 року. Чекати залишилося трошки, а вже зараз можна переглянути тизер майбутньої картини.


Русалонька



У 1989 році студія Дісней випустила повнометражний мультфільм за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена. Трохи згодом вийшов і мультсеріал про пригоди русалоньки Аріель та її друзів.

Ще у 2016 році студія оголосила, що планує зняти кіноадаптацію, але поки що фільм у розробці й ми не побачимо його навіть у наступному році.


Як бачимо останнім часом студія Walt Disney Pictures активно перезнімає старі історії на новий лад, і це добре, адже як приємно передивитися улюблені мультфільми зняті з використанням сучасних технологій, згодні?

Але не тільки Дісней вміють мультфільми робити, останніми роками українські аніматори приємно дивують.


Раніше ми опублікували добірку мультсеріалів та мультфільмів від українського виробника, ознайомтеся, можливо знайдете щось цікаве для себе та своїх малят.


Фото взяті з відкритих джерел






Пошук