Фільми для новорічного настрою: топ-10 різдвяних історій


Опубліковано 13 Грудень 2019 о 15:53

Блог Діти в місті >  Фільми для новорічного настрою: топ-10 різдвяних історій


Фільми для новорічного настрою: топ-10 різдвяних історій

У цій статті зібрані кращі святкові фільми, які викликають посмішку і відчуття справжнього новорічного чарівництва! Можна, звичайно, передивлятися в-надцяте «Іронію», а можна переглянути фільми з нашої добірки.


«Лускунчик та чотири королівства»


Video: B&H Film Distribution Company


У найважчі часи тільки Різдво приносить щастя в кожен будинок. Тільки ось юна Клара не хоче нічому радіти. Але її хрещений батько зробив їй незвичайний подарунок, який дозволив дівчинці потрапити в захопливий паралельний світ. Клара потрапила у світ, створений її загиблою матір’ю. У цьому королівстві є кілька областей: Країна Снігів, Країна Квітів, Країна Солодощів. Пробувши трохи там, дівчина зустрічає солдата Філіпа та розуміє, що вона принцеса, а мати її — королева. А ще Клара дізналася, що всі ці землі в небезпеці, адже їх хоче захопити Імбирна Мати разом зі своєю мишачою армією. Кларі треба дістатися до Четвертої Країни та дати бій ворогові. Цей світ потребує гармонії.


«Зимова фантазія»


Video: KinoPRO Ukraine


Сюжет розповідає історію непростого кохання дрібного злодюжки Пітера Лейка та красуні Беверлі Пенн. Вони зустрілись, коли Пітер невдало намагався обікрасти її житло, але побачивши дівчину покохав її усім серцем.

Виявилось, що обом загрожує смерть. Беверлі помирає від тяжкої форми туберкульозу, а Пітера шукає лютий гангстер Перлі Сомс. Невдовзі Лейка хапають головорізи Перлі, який вбиває його. Втім, після смерті Пітер перероджується знову.

І нехай цей фільм не про різдво, але це чудова казка, яка розтопить ваше серце та наповнить його магією та теплом.


«Гаррі Поттер»



Мабуть, що всім відомий сюжет цих фільмів — хлопчик на ім’я Гаррі Поттер дізнається, що він нащадок могутніх чарівників і сам володіє магією. Ми включили ці фільми у добірку, оскільки це чудова казка, яку полюбили і дорослі, і діти, та тому, що в перших частинах фільмів про юного чарівника є справжній новорічний дух.


«Ніколь»


Video: Cinemaтограф


Мало кому відомо, що в найголовнішого новорічного чарівника є донька. І цій чарівній особистості доведеться взяти на себе обов’язки тата напередодні одного з зимових свят. Як вона впорається з такою непростою місією, що вимагає ретельної підготовки?


«Лицар перед Різдвом»


Video: Сінематико


Справжній середньовічний англійський лицар чарівним чином переноситься у наші дні в передноворічний час. Про його подорож у часі попіклувалася зла чаклунка, яка наклала на нього закляття. Однак її злі наміри перетворяться у чудову можливість розпочати нове життя, як для принца, так і для дівчини Брук.

У англійського лицаря буде місія — виконати умови, які вимагає чаклунка, а Брук, здається, знову повірить у кохання.


«Хроніки Різдва»


Video: Dzuski Movie Трейлери Українською


У центрі сюжету фентезійного фільму постають брат і сестра, Тедді та Кейт. Кейт вирішує влаштувати відеополювання за Санта-Клаусом. Вона переконує Тедді допомогти їй в цьому, таким чином відволікаючи його від поганих вчинків. Однак хлопець вважає, що його сестра зійшла з розуму і не вірить в існування Санти, поки сам не зустрічає різдвяного добродія на даху свого будинку.


«Не спати до Різдва»



Романтична кінокомедія 2018 року про випадкових знайомих, бармена Біллі і бізнесвумен Ліззі, яких об’єднує лише те, що вони можуть засинати тільки разом. Як зміниться їхнє життя після зустрічі?


«Щасливого Різдва»


Video: B&H Film Distribution Company


Молода жінка Кейт бушує по всьому Лондону, приймаючи погані рішення, супроводжувані дзвінком дзвіночків на її туфлях, що є ще одним дратівливим наслідком її роботи ельфом в цілорічному різдвяному магазині. Том здається занадто хорошим, щоб бути справжнім, коли входить в її життя і починає бачити крізь численні бар’єри Кейт. Тим часом Лондон перетворюється на найчарівніше місце в цей чарівний час року, підказуючи цим двом, що іноді ти просто повинен дозволити снігу падати й прислухатися до свого серця.


«Різдвяна історія»


Video: Firtka


Хоч це і мультфільм, однак він просто зобов’язаний бути у нашій добірці. Історія, яку варто передивлятися хоча б раз на рік.

Дії картини розгортаються навколо літнього чоловіка на ім’я Ебенезер Скрудж. Він страшний скнара, і кожен день думає лише про те, як би заощадити зайвий цент. У нього немає ні крапельки жалю до бідних людей, та й до всього іншого, Скруджу просто чужі дружба, любов, а Різдво він і зовсім не вважає за свято. Однак, саме напередодні цього світлого і доброго свята, Ебенезеру доведеться пережити ще раз своє минуле і побачити сьогодення і майбутнє, що змусить його по-іншому поглянути на навколишній світ і назавжди змінить героя в цілому.


«Сам удома»


Video: Мувики.рф — сцены из фильмов


І звичайно, класика передноворічних фільмів — «Сам удома». Це найулюбленіша різдвяна комедія для мільйонів людей по всьому світу. Через два з лишком десятиліття, цей фільм встиг стати легендарним. Для багатьох сімей цей фільм став традицією, який дивляться, щоб доповнити загальну атмосферу свята і повеселитися.

Дії фільму розгортаються напередодні Різдва. Велика американська сім’я збирається відправитися в подорож з Чикаго в Європу. Хаотичні збори призводять до того, що батьки забули одного з дітей вдома. Юне створіння на ім’я Кевін не розгубився і продемонстрував свою винахідливість. А коли в будинок влізли два грабіжники, вони багаторазово пошкодували про зустріч із Кевіном.







Пошук