Сімейні фотоархіви: збережіть важливі моменти


Опубліковано 21 Квітень 2020 о 12:00

Блог Діти в місті >  Сімейні фотоархіви: збережіть важливі моменти


Сімейні фотоархіви: збережіть важливі моменти

Photo: «Діти в місті»


Останні 10-15 років, коли фотоапарати спішно залишили наше життя, а сімейні фото все частіше робляться на телефон, виникла одна серйозна проблема – ми перестали друкувати фото і формувати сімейні фотоальбоми.

Лише згадайте ті емоції, коли ви, будучи дитиною, передивлялися старі фото батьків. Сьогодні це також можливо, але більшість фотографій губляться в архівах комп’ютерів, а іноді й зовсім втрачаються, коли гаджети ламаються.

Щоб найважливіші спогади залишилися з вами назавжди, пропонуємо вам скористатися забутою, але такою важливою традицією. «Діти в місті» розкажуть, як привести сімейний фотоархів до ладу та запропонують кілька компаній, які виготовляють різноманітні фотобуки, фотокниги, магніти та іншу продукцію з вашими фото.


Зберігаємо традиції


Щоб ваші фотографії не загубилися на незліченних електронних носіях, потрібно забезпечити їм вічне життя за допомогою відтворення на папері. Втім, не варто роздруковувати всі фото підряд. Потрібні найкращі.


Перебравши свої архіви ви зможете:

  • зібрати найважливіші та найцікавіші моменти в стильній фотокнизі;
  • скласти історію кількох поколінь вашої родини;
  • створити стильні фотоподарунки для рідних і друзів на свята.


Щоб ваша затія вдалася, спочатку потрібно розібрати та відсортувати сотні фотографій, які зібралися на вашому комп’ютері. Для цього може знадобитися не один вечір. З дублікатів і схожих знімків обираємо найкращі.

Сортуйте знімки за тематикою – в одну стопку можна скласти важливі події вашого життя, такі як весілля та народження дитини, а в другу – відпустки та дні народження за роками. Після цього визначайтеся, скільки фотобуків вам знадобиться, або ж просто роздрукуйте фото та створіть альбом своїми руками. Пам’ятайте, що надруковані фото - найкращий спосіб вдихнути нове життя в сімейний архів.


4funbooks



Photo: 4funbooks


Легкий друк фотокниг – це сервіс 4funbooks.com


Тут можна легко замовити друк фотокниг в м’якій та твердій обкладинці – фанбуки та прінтбуки. Не потрібно ніякої спеціальної підготовки фотографій – можна просто завантажити їх з комп’ютера чи телефону на сайті – фотографії розмістяться по одній на сторінку фотокниги.

Перед друком можна переглянути макет книги та при потребі внести поправки. За кілька днів фотокнига буде готова та відправлена вам Новою поштою.


Фанбуки - це невеличкі фотокниги в м'якій обкладинці на 38 сторінок розміром від 10х10 см до 15х21 см. Ваші фото розміщуються по одній на сторінку. Ціна 120-160 грн. Термін виготовлення – до двох робочих днів після оплати та затвердження макету в друк.

Прайс та детальніший опис про фанбуки ось тут.



Photo: 4funbooks


Прінтбуки - фотокниги в твердій обкладинці зі шкірзаму та тканини з металевою вставкою на 20-72 сторінки. Розмір такої фотокниги варіюється від 15х15 см до 21х30 см. Ваші фото розміщуються по одній на сторінку. Ціна залежить від формату та кількості сторінок - це 270-705 грн. Розрахувати ціни можна в формі замовлення на сайті. Термін виготовлення – до семи робочих днів після оплати та затвердження макету в друк.

Детальніший опис про прінтбуки ось тут.


Для прихильників "Діти в місті" діє промокод 4FUN-FAMILY0105 для знижки -20% на друк фанбуків та -10% на друк прінтбуків. Код потрібно вказати у формі замовлення на сайті 4funbooks.com. Код діє до 23:59 01.05.2020 на необмежену кількість замовлень.


Кольорокорекція фотографій. Щоб надруковані фото вийшли яскравими та кольоровими пропонуємо послугу кольорокорекції фотографій. Ми виправимо ваші фото по кольорам, щоб зробити їх максимально яскравими та реалістичними при друці в фотокнигах. Також ви зможете завантажити покоректовані фото в повній якості собі на комп'ютер. Ціна 2 грн / фото (мінімальне замовлення – 80 грн).

Детальніший опис про кольорокорекцію з прикладами до-після.


Фотокниги про діточок. Одна з найпрекрасніших речей в житті - це бачити як ростуть свої дітки, радіти разом з ними їхнім досягненням, великим та маленьким :) Чудова ідея фотографувати ці моменти для сімейного фотоархіву.

Коли діти підростуть, то їм буде надзвичайно цікаво роздивлятись разом із вами фотокниги про їхнє дитинство, слухаючи ваші розповіді про їхні дитячі витівки :) Також класна ідея відсканувати свої старі дитячі фото та зробити з них гарну фотокнигу.

Кілька прикладів фанбуків та прінтбуків із дитячими фото.


Фотокниги про подорожі та відпочинок. Як зробити ваші подорожі незабутніми? Надрукувати про них фотокниги! :) Вони будуть повертати вас в улюблені місця з ваших подорожей стільки разів, скільки забажаєте! А друзі та близькі будуть захоплено розглядати їх, слухаючи історії про ваші неймовірні пригоди! :)

Кілька прикладів фанбуків та прінтбуків про подорожі.



Photo: 4funbooks


Фотокниги про весілля. Один із найважливіших днів нашого життя хочеться запам'ятати назавжди та ділитися своїм щастям з усіма навколо! Зазвичай весільний фотограф друкує для вас велику гарну фотокнигу. А щоб порадувати батьків, бабусь та дідусів, ви можете самі надрукувати їм в подарунок фанбуки та прінтбуки з вашими весільними фотографіями.

Ці книжечки точно будуть завжди зберігатись в них вдома на самому видному місці! :)

Кілька прикладів фанбуків та прінтбуків з весільними фотографіями.


Фото-сервіс 



Photo: Фото-сервіс


«Фото-сервіс» пропонує послуги по друку фотографій будь-якого формату за найкращими цінами на найсучаснішому обладнанні.


Ми пропонуємо:

  • друк фото;
  • створення фотокартин;
  • сканування фотоплівок, негативів, слайдів.


Чому варто обирати нас:

  • низькі ціни;
  • працюємо без вихідних;
  • великий вибір (різні формати друку для різних ситуацій);
  • швидка доставка.



PhotoBook UA



Photo: PhotoBook UA


Фотостудія PhotoBook UA забезпечує стабільно високу якість друку фотографій, фотокниг та фотоальбомів.


У нас Ви можете замовити:

  • індивідуальну фотокнигу,
  • весільну або дитячу фотокнигу,
  • випускну фотокнигу або фотоальбом.


Ми пропонуємо величезний вибір параметрів фотокниги, таких як: розмір фотоальбому, тип матеріалу збірки, тип паперу, колір форзац, матеріал і колір обкладинки.

Спеціально для зручності наших клієнтів ми створили зручний конструктор фотокниги, який автоматично і моментально перераховує ціну фотокниги при зміні будь-якого її параметра.


Printogram



Photo: Printogram


Printogram - це сервіс друку фотографій з соціальних мереж. Замовляйте будь-яку продукцію з вашими найкращими фото.

Все завантаження фото відбувається автоматично через онлайн-конструктор. Час виготовлення до 48 годин.


Що ми пропонуємо:

  • друк фотографій (24 шт. в комплекті),
  • магніти (12 шт. в комплекті),
  • StickerPack (вінілові стікери),
  • постери (друкуються на щільному високоякісному фотопапері),
  • листівки (комплект з 6 шт),
  • полотна,
  • еко-сумки,
  • футболки та майки,
  • чашки.


До речі, зараз на карантині з’явилося трохи вільного часу для того, щоб перебрати ваші архіви та вибрати найкращі та найважливіші фото, із яких вийдуть найкращі фотобуки. 






Пошук