Як підібрати ліки та косметику для догляду за дітьми, не виходячи з дому: топ практичних порад


Опубліковано 13 Вересень 2020 о 10:00

Блог Діти в місті >  Як підібрати ліки та косметику для догляду за дітьми, не виходячи з дому: топ практичних порад


Як підібрати ліки та косметику для догляду за дітьми, не виходячи з дому: топ практичних порад

Photo: Freepik


Коли народжується малюк, батьки відразу ж згадують про десятки дрібниць, які потрібні для того, щоб доглядати за новонародженим. Навіть якщо скласти список заздалегідь, все одно знайдуться речі, про які забув, або не подумав. Коли діти ростуть, засобів для догляду не стає менше, адже з'являються все нові й нові потреби. При цьому, мамам з дітьми досить проблематично ходити по аптеках і магазинах з косметикою для догляду в пошуках кращого варіанта. Та й ситуація з епідемією коронавіруса посилює проблему.

Онлайн аптека - найкращий помічник у таких випадках. Сьогодні практично все можна купити в інтернеті. Прекрасно, що така важлива сторона нашого життя тепер доступна онлайн. «Діти в місті» розбиралися в перевагах інтернет-аптек і дізнавалися, які товари там можна купити.


Не тільки зручно!


На даний момент онлайн аптеки ще не завоювали велику популярність, але з кожним днем попит на їхні послуги зростає. Особливо, з огляду на сезон хвороб, коли зайвий раз не хочеться відвідувати місця скупчення людей. Насправді у таких аптек маса переваг, які з легкістю перекриває такий незначний мінус, як необхідність чекати доставку.

  1. Вони працюють цілодобово, ви можете вивчити весь товар та інструкції в будь-який зручний час.
  2. Не потрібно стояти в черзі, наражаючи себе на небезпеку заразитися.
  3. Є можливість почитати відгуки про препарати.
  4. Цінова політика, знижки та акції.
  5. Широкий асортимент, є продукція, яку важко знайти в звичайних аптеках.


Крім цього, в більшості інтернет-аптек доступні супутні товари. Наприклад, в «Аптекарі» поряд з ліками представлений широкий асортимент:

  • вітамінів та БАДів,
  • лікувальної косметики,
  • товарів медичного призначення,
  • товарів для мам і малюка,
  • косметики для щоденного застосування,
  • товарів для здоров'я (напої і дієтичні продукти).


Величезний плюс цієї аптеки в тому, що ви можете сформувати замовлення і забрати його в найближчому відділенні аптеки в будь-який зручний час. Тільки уявіть, що все необхідне для малюка можна купити в одному місці, не виходячи з дому. І про маму не забути! Адже в аптеці можна вибрати професійну косметику для догляду, яку ви не знайдете в звичайних магазинах.


Спеціалізована продукція



В онлайн-аптеці можна підібрати домашній інгалятор. Photo: Freepik


Досить часто людям потрібна спеціалізована продукція, яку важко знайти в звичайній аптеці. Особливо, якщо ви живете у віддаленому районі або маленькому місті. На допомогу прийдуть онлайн аптеки, в яких немає проблем з асортиментом.

Наприклад, незважаючи на пандемію, в Міністерстві охорони здоров'я закликають продовжувати вакцинувати дітей згідно з календарним планом. При цьому, не завжди потрібні вакцини доступні в необхідній кількості. В онлайн-якій аптеці ви зможете знайти необхідні вакцини і сироватки.

Різні ортопедичні вироби, профілактичне взуття та панчішно-шкарпеткові вироби можна вибрати і підібрати онлайн. У звичайних аптеках знайти такий товар досить складно. Це ж стосується медичної техніки. Якщо вам потрібні якісні тонометри, інгалятори, іррігатори та інша техніка, краще вибирати її в аптеках, ніж в магазинах техніки, чия спеціалізація далека від медицини.

Крім цього, тут доступний широкий вибір товарів для малюка. Різноманітні пустушки, пляшечки, газовідводні трубки, аксесуари для купання і годування. Товари від найкращих брендів завжди доступні і чекають свого покупця.


Онлайн аптеки - це як онлайн магазини: спробувавши раз, важко відмовитися і хочеться повертатися туди знову і знову. Це зручно, практично і незамінне в умовах карантину.


*матеріал розміщений на правах реклами






Пошук