Що подарувати дитині на Новий рік: топ ідей для подарунків


Опубліковано 07 Грудень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті >  Що подарувати дитині на Новий рік: топ ідей для подарунків


Що подарувати дитині на Новий рік: топ ідей для подарунків

Photo: Freepik


Зовсім скоро на нас чекає низка новорічних та різдвяних свят, а це означає, що настав час планувати та готувати подарунки для найближчих. У дитинстві атмосфера чарівництва та очікування дива відчувається особливо сильно. Подарунки допомагають створити цю атмосферу, адже кожна дитина чекає на новорічні свята з особливим ентузіазмом. «Діти в місті» зібрали топ ідей, які допоможуть вам підібрати ідеальний подарунок для вашої дитини.


Розвиваючі та настільні ігри


Попри тотальне захоплення гаджетами, діти все ще люблять грати офлайн. Особливо якщо грати можна з друзями або членами сім'ї. У магазинах представлений широкий асортимент настілок на будь-який смак. Сучасні настільні ігри створені таким чином, що будуть цікаві як дітям, так і їхнім батькам. Спільні ігри можуть стати чудовою сімейною традицією.

Вибираючи гру, відштовхуйтеся від інтересів дитини, враховуйте її характер. Посидючим дітям підійдуть інтелектуальні та бізнес-ігри, а для активніших дітей потрібно вибирати швидкі ігри, на зразок UNO. Старші діти прийдуть у захват від ігрової консолі.


Цікаві настільні ігри: у що грати і де купити


Набори для творчості



Photo: Freepik


Творчі набори здатні не тільки відволікти дитину від гаджетів, а й пробудити в ній талант. Це ще й дуже корисний подарунок, адже у процесі гри діти розвивають уяву та креативність. Заняття творчістю діють заспокійливо, подібно до медитації.

Вибираючи набір, зверніть увагу на уподобання дитини. Це може бути малювання, ліплення, будівництво та конструювання, вишивка, миловаріння та нескінченна кількість приємних занять, у яких можуть взяти участь і дорослі.


Що можна подарувати:

  • картини за номерами,
  • набір миловаріння,
  • набір наукових експериментів,
  • пальчикові фарби,
  • набір для створення прикрас.


Читайте також: Ідеї для творчості: чим зайнятися і де купити


Домашній улюбленець



Photo: Freepik


Багато дітей мріють про маленького друга, якого можна буде доглядати, з яким можна буде дружити. Якщо ваша дитина мріє про тварину, Новий рік – ідеальний час для втілення цієї мрії.

Звичайно, не всі готові заводити собаку чи кота. Але завжди можна віддати перевагу вихованцям, більш простим у догляді. Це можуть бути гризуни, птахи, рибки та навіть мурашина ферма.

Якщо завести домашнього вихованця немає можливості, можна підшукати для дитини інтерактивного друга. Наприклад, Фьорбі, Єдиноріг Дейзі, або робот-собака.


Зверніть увагу на нашу статтю: Сучасні подарунки для дітей на Миколая та Новий Рік


Враження


Дітям, які мають все, можна подарувати враження. Приємні емоції та враження залишаються в пам'яті на все життя. Відштовхуйтеся від інтересів вашої дитини. Це може бути подорож, похід до зоопарку, лялькового театру або квест-кімнати. Можна подарувати дитині майстер-клас гри на барабанах, урок з вокалу або зйомку відео для ТікТок. Хлопчики не відмовляться від віртуального польоту на літаку, а дівчатка можуть прийти в захват від арт-вечірки.


Втілення мрії


Повірити в новорічне диво легко, коли здійснюються твої мрії. Батьки можуть влаштувати цю казку, якщо знають, про що мріє їхня дитина. Багато дітей самі розповідають про свої мрії. Декому може знадобитися допомога. Якщо ви сумніваєтеся у подарунку, попросіть дитину написати листа Святому Миколаю. Як правило, діти із задоволенням описують усі свої бажання в листі до доброго чарівника.


Вам може стати в нагоді наша стаття: Як вибрати іграшку для дитини: інструкція з вибору подарунка за віком







Пошук