Відпочинок в ОАЕ: чому варто поїхати з родиною в Дубай


Опубліковано 06 Грудень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті >  Відпочинок в ОАЕ: чому варто поїхати з родиною в Дубай


Відпочинок в ОАЕ: чому варто поїхати з родиною в Дубай

Photo: Klook


Зима в Україні в самому розпалі, тому багато сімей подумують про те, щоб втекти від холоду в тепліші країни. Одним із найпопулярніших напрямків для українців довгий час був Єгипет. Проте останнім часом більш доступними стають подорожі до Африки, Латинської Америки та Азії. Одним з популярних місць для відпочинку, яке вражає своїм розмахом та різноманітністю, є Дубай. «Діти у місті» зібрали найвигідніші пропозиції, доступні в ОАЕ для сімейного відпочинку.



    Розваги на будь-який смак


    Дубай - унікальне місто, розташоване на узбережжі Перської затоки. Його унікальність у тому, що за порівняно короткий термін із пустельного міста він перетворився на один із найрозкішніших туристичних центрів світу. Тут є все, що потрібно для незабутнього відпочинку, а вибір розваг настільки великий, що здивує навіть найдосвідченіших мандрівників.

    В ОАЕ їздять цілий рік, бо літо тут ніколи не закінчується. Взимку температура коливається в районі 26 градусів – тому нашим туристам так комфортно їздити до ОАЕ з дітьми саме в цю пору року, адже влітку температура сягає 40 градусів. Крім відпочинку на чистих піщаних пляжах у Дубаї ви зможете побачити неймовірну сучасну архітектуру, політати на повітряній кулі, відвідати найбільші торгові центри світу й неймовірні парки розваг та навіть покататися на ексклюзивних моделях Ferrari.


    Сайт «Діти в місті», відомий в Еміратах як «Tickikids UAE» разом із сервісом Klook пропонують унікальні екскурсійні тури з хорошими знижками, які дозволять вам відвідати найкрутіші місця курорту.

    Бурдж-Халіфа


    Photo: Klook


    Найвищий хмарочос світу – це місце, яке має побачити кожен гість Дубая. Бурдж-Халіфа має 163 поверхи, його висота 828 метрів. Ви можете поєднати відвідування оглядового майданчика з відвідуванням найбільшого океанаріума світу Dubai Aquarium та музеїв Аль-Шиндага та Етіхад.



    Сафарі в пустелі



    Photo: Klook


    Для любителів активного відпочинку є чудові варіанти поїздок до пустелі. Вам запропонують покататися на позашляховику, познайомитися з верблюдами, зробити пам'ятне тату хною, а також насолодитися вечерею у пустелі під незабутні виступи місцевих артистів.

    Доступні як денні поїздки з можливістю зустріти світанок у пустелі,


    так і атмосферні вечірні прогулянки.



    Аквапарк


    Photo: Klook


    Аквапарки в Дубаї такі ж шикарні, як і сам курорт. Це стане незабутнім враженням для дітей, адже тут ви знайдете десятки неймовірних гірок, атракціонів та басейнів на будь-який смак. Проведіть день в одному із найбільших аквапарків світу.




    Парки розваг


    Photo: Klook


    У Дубаї є кілька великих парків з атракціонами, які просто неможливо обійти за один день. "IMG світи пригод" вражає масштабом декорацій, присвячених популярним фільмам, а величезний вибір атракціонів дає можливість незабутньо провести час.




    У Global Village ви знайдете вражаючі копії всесвітньо відомих пам'яток, таких як Колізей та Тадж-Махал, побуваєте на унікальних виставах та зможете спробувати делікатеси міжнародної кухні.




    Леголенд Дубай не залишить байдужими тих, хто любить Lego. Це унікальний парк, світ якого створено з конструктора. Гоночні машини, підводні човни, літаки та поїзди – все це ви знайдете у Леголенді. І обов'язково відвідайте американські гірки Дракона, які подарують вам безліч вражень.



    Абу-Дабі



    Photo: Klook


    Ті, хто відпочиває в Дубаї, не повинні пропустити можливість відвідати столицю ОАЕ - Абу-Дабі. Klook пропонує унікальний одноденний тур-екскурсію, під час якої ви побачите знамениту мечеть Гранд-шейха Зайда, відвідаєте реконструйоване еміратське село і познайомитесь з традиційним способом життя бедуїнів, побуваєте в одному з найкращих готелів Абу-Дабі Emirates Palace Hotel, а також зможете насолодитися фантастичним видом на міський пейзаж, гуляючи набережною Корніш.




    Відпочинок у Дубаї – це незабутня подорож, адже це сучасне місто вражає своїм розмахом та масштабами. За одну поїздку просто неможливо побачити всі принади цього курорту, але можна спробувати максимально насичено провести час, скориставшись нашими підказками.


    Читайте також: Топ-12 унікальних ферм України, які варто відвідати







    Пошук