Не просто подарунок під ялинкою: оригінальні привітання дітей на Новий Рік та Різдво


Опубліковано 30 Грудень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті >  Не просто подарунок під ялинкою: оригінальні привітання дітей на Новий Рік та Різдво


Не просто подарунок під ялинкою: оригінальні привітання дітей на Новий Рік та Різдво

Photo: Freepik


Новий Рік вже на порозі, а це означає, що залишилося зовсім мало часу, щоб придумати оригінальні подарунки для своїх близьких. Багато хто вже купив і запакував презенти, але є й ті, хто старанно працював і тільки почав обирати подарунки. Звичайно, хочеться оригінально порадувати своїх дітей, створивши для них чарівну атмосферу, яку вони довго згадуватимуть.

«Діти в місті» прийдуть до вас на допомогу – ми зібрали цікаві ідеї для оригінальних привітань.


Телеграма від новорічного персонажа


Візьміть на пошті бланк для телеграми та напишіть листа від імені Діда Мороза, Святого Миколая або будь-якого іншого улюбленого персонажа дитини. Все має виглядати святково. Адресатом вкажіть свою дитину.

Телеграму можна "випадково" знайти в поштовій скриньці або ж попросити когось із знайомих зателефонувати вранці, представитися працівником пошти та запропонувати заглянути до поштової скриньки.


Приклад послання: "Дорогий Сергію! Я заходив уночі, коли ти спав і не хотів тебе будити. Вітаю з Новим роком, передавай привіт мамі й татові. Подарунок чекає на тебе під ялинкою. Дід Мороз".


Карта скарбів


Розкладіть по квартирі невеликі подарунки – це будуть маленькі скарби, які потрібно знайти. Намалюйте на ватмані карту своєї квартири чи будинку в казковому стилі острова чи замку. Заховані коробки позначте на малюнку значками. Можна використовувати різні кольори, щоб зробити сюрпризи для інших членів сім'ї. Такий сюрприз подарує всьому сімейству незабутні враження та гарний настрій.


Секретна кімната



Photo: Freepik


Розкладіть подарунки з іменами одержувачів в одній із прикрашених кімнат та закрийте її. На ручку повісьте записку, в якій буде говоритися, що двері має право відкрити наймолодший, але для початку йому потрібно вмитися і вдягнутися.

Коли дитина відкриє кімнату, вона має роздати подарунки всім членам сім'ї, імена яких вказані на коробках.

У приміщенні за допомогою борошна та взуття можна залишити сліди Діда Мороза, натякаючи на його прихід. Або залишити дзвіночки від саней Санти.

Також можна залишити мішок із подарунками для всієї родини під ялинкою. Дитина повинна діставати коробки, читати записки з іменами та видавати їх кожному.


Лабіринт із подарунками


Візьміть великий клубок товстих ниток та прикріпіть один кінець до подарунка. Обв’яжіть предмети в кімнаті: диван, стілець, ніжки столу, щоб створити справжній лабіринт. Можна ускладнити завдання та використати кілька різнокольорових ниток. Одна вестиме до подарунка, а інша – до простих солодощів. Плутати нитки потрібно добре, щоб дитина не відразу зрозуміла, куди слідувати.


Новорічний квест



Photo: Freepik


Приготуйте кілька порожніх коробок з-під сірників та гарний обгортковий папір. У коробки покладіть записки з неважкими завданнями та зазначенням місць у різних куточках квартири. Діти повинні виконувати завдання і шукати заздалегідь приховані дрібні сюрпризи. Найголовніше завдання має привести їх до більших подарунків.

Також можна повісити на ялинку конверт із написом "Січень". Запропонуйте дитині його відкрити та виконати завдання. Наприклад, розповісти віршики, розгадати загадку, вивчити танець.

У першому конверті напишіть підказку про те, що другий конверт знаходиться у найхолоднішому місці. Дітлахи повинні знайти всі 12 конвертів, і разом з останнім - подарунки.


Читайте також: Вірші та пісні до Нового року: добірка святкової поезії для дітей


Несподіваний подарунок


Вселити відчуття чарівництва можна ще одним цікавим способом. Домовитеся зі знайомими чи сусідами, щоб вони залишили подарунок дитині біля вхідних дверей, натиснули на дзвінок та пішли. До сюрпризу прикріпіть записку з вітаннями.

Хороший варіант – замовити велику надувну кулю з конфетті та подарунком усередині. Під бій курантів лопніть кульку "чарівною паличкою". В результаті дитина отримає приємні емоції і те, про що давно мріяла.


Пам'ятайте, що для дітей новорічні подарунки – справжня казка, тому варто приділити час підготовці справжнього сюрпризу.


Вам може стати в нагоді наша стаття: Чим зайнятися у новорічні свята з дітьми






Пошук