Добірка цікавих YouTube-каналів для дітей


Опубліковано 11 Березень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті >  Добірка цікавих YouTube-каналів для дітей


Добірка цікавих YouTube-каналів для дітей

Photo: Freepik


У нинішніх реаліях дуже важливо відволікти дитину від того, що відбувається навколо, і занурити у світ дитинства та спокою. Фахівці відзначають, що зараз гаджети та мультики – це непогано. Вони допомагають відволіктися, а також можуть навчити чогось нового.

«Діти у місті» створили добірку цікавих YouTube-каналів для дітей.


Діма і машинки


Розважальний канал з різноманітними відео від хлопчика Діми. На каналі ви знайдете багато цікавих історій, а також розпаковку дитячих електромобілів та мотоциклів.



Video: Діма і машинки


Українською мовою


Канал з українськими мультиками, музикою, фільмами та концертами. На каналі ви знайдете «Свинку Пепу», «Динолапки», «Землю до наших часів» та багато іншого.



Video: Українською мовою


Читайте також: Освіта в умовах війни: онлайн-уроки, ЗНО-2022 та скасування ДПА.


Казки українською


Канал з мультиками за мотивами українських казок. Також можна слухати мультики у форматі аудіо-казок. На каналі на вас чекає багато казок, знайомих з дитинства.



Video: Казки українською


Веселка Марійка


Канал веде весела дівчинка Марійка. Тут ви знайдете багато цікавих відео – від українських мультиків до вправ на вимову літер. Канал створено для популяризації української мови та розвитку україномовного контенту.



Video: Весела Марійка


Ладоньки-Ладоньки


Канал з повчальними мультиками про тварин, овочі, фрукти та багато іншого. Яскраві ілюстрації та пізнавальні тексти захоплять увагу будь-якого малюка.



Video: Ладоньки-Ладоньки


HeyKids


Канал з дитячими піснями та яскравою анімацією. Діти, батьки та вихователі у захваті від веселих персонажів та класичних дитячих віршів та пісень. Вони дозволять вашій дитині вчитися та отримувати задоволення одночасно.



Video: HeyKids


Вам може знадобитися наша стаття: Чим відволікти дитину під час військової загрози


Діти науки


Цікавий канал із дослідами та незвичайними науковими фактами, який здатний зацікавити дітей наукою.



Video: Діти науки






Пошук