Uklon Evacuation: сервіс запускає міжміські поїздки


Опубліковано 11 Березень 2022 о 11:00

Блог Діти в місті >  Uklon Evacuation: сервіс запускає міжміські поїздки


Uklon Evacuation: сервіс запускає міжміські поїздки

Photo: Uklon


Український онлайн сервіс виклику авто Uklon відкрив можливість здійснювати міжміські перевезення. Тепер пасажири сервісу мають змогу знайти водія для переміщення між містами України. Раніше створювати поїздки було можливо лише в межах одного міста та області. 


Для того, щоб зробити таке замовлення, необхідно обрати клас авто Evacuation в мобільному додатку. Тариф на поїздку повторює тариф міста, з якого планується виїжджати: крім вартості кілометра за містом - вона подвоєна. У пасажира є можливість керувати ціною поїздки - змінюй її вручну за допомогою повзунка. Максимально збільшити вартість вручну можливо до 5 разів від стандартного тарифу.


Сергій Смусь, співзасновник і операційний директор продуктової ІТ-компанії tech/uklon:

“Ще з самого початку війни ми почали займатись евакуацією. За 15 днів протистояння ми вже допомогли з трансфером десяткам, а може навіть сотням людей. Зараз наші фахівці розробили автоматизоване рішення у застосунку. Це збільшить кількість таких перевезень, адже кожен зможе вибрати бажане місто евакуації, шукати водія та домовлятися про умови поїздки”.


Варто зазначити, що ми не беремо комісію з водіїв за виконання поїздок, що здійснюються з Києва, Маріуполя, Херсона, Миколаєва, Харкова, Запоріжжя, Чернігова, Білої Церкви, Житомира та Сум.


Перевезення здійснюються водіями, що співпрацюють з сервісом, проте, Uklon планує активно залучати й сторонніх водіїв, щоб у всіх, хто має бажання евакуюватися була така можливість. 


З початку військових дій Uklon прибрав комісію за поїздки для водіїв, щоб підтримати місто та симулювати драйверів продовжити здійснювати перевезенням містом. Також, в Києві був запущений проєкт Волонтер, а зараз волонтерські поїздки працюють ще у 7 містах України: Херсон, Одеса, Харків, Чернігів, Суми, Миколаїв, Маріуполь. Такі поїздки призначені для волонтерів, які зараз підтримують життєзабезпечення міста та допомагають місцевим жителям, ТрО та захисникам міста. Витрати на ці поїздки для волонтерських потреб покриваються за рахунок Uklon.










Пошук