ТОП-10 нових мультфільмів, які можна подивитися разом з дітьми


Опубліковано 09 Червень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті >  ТОП-10 нових мультфільмів, які можна подивитися разом з дітьми


ТОП-10 нових мультфільмів, які можна подивитися разом з дітьми

Photo: Freepik


Кожен мультфільм – це повноцінна історія, яку дитина може пережити разом із вами. Мультики розвивають фантазію, вчать фундаментальним цінностям і допомагають знайти свій моральний орієнтир в цьому світі. Разом ви полетите на Марс або до втраченого міста, протистоятимете роботам та монстрам, та найголовніше – будете поруч зі своєю дитиною.

"Діти в місті" підібрали для вас ТОП-10 мультфільмів 2021-2022 років, які допоможуть вашій дитині зануритися у дивовижні пригоди.


Рая та останній дракон


У королівство Кумандра повернулися прадавні монстри. Аби здолати лихо, самотня воїтелька Рая та її вірний супутник Тук-тук відправляються на пошуки останнього дракона. Рая сповнена надії, та чи зможуть вони подолати могутнього ворога?



Video: Kinomania Film Distribution


Підключені


Чудовий мультфільм про сім’ю, де не можуть знайти спільну мову. Талановита дівчинка мріє поїхати до коледжу і назавжди залишити рідний дім. Проте її дивакувата сім’я вирішує разом з нею гайнути у подорож. У розпал мандрівки стається техно-апокаліпсис, і гаджети захоплюють людство в полон. Аби врятувати світ, дивній родині потрібно забути про свої сварки та діяти, як одна команда.



Video: B&H Film Distribution Company


Вогняне серце


Мила дівчинка Дженна з дитинства мріє стати пожежницею, як її батько. На жаль, в ті часи дівчин не брали на подібну роботу. Аж ось, в місті почали зникати пожежники, а таємничий підпалювач дотла спалює театри. У Дженни немає іншого вибору – вона переодягається у парубка-добровільця, й вирушає назустріч небезпеці. Веселий мультфільм, що показує непростий шлях до здійснення мрії.



Video: eOne UK


Монстри на канікулах: Трансформанія


Діти обожнюють Дракулу та його монстродрузів. Новий винахід Ван Хельсінга перетворив Дракулу та всіх монстрів на людей, а парубка Джонні – на монстра. На Дракулу та його товаришів чекає абсолютно новий світ. Але як тепер повернути собі монстрячу подобу? У пошуках відповідей друзі вирушають у нові пригоди!



Video: B&H Film Distribution Company


Поганці


В Лос-Анджелесі орудує крута зграя грабіжників – харизматичний Вовк, цинічний Змій, пані Тарантула, пан Піранья та геній перевтілень Акула. Після довгих років пограбувань, банда прорахувалася і потрапила до лап поліції. Тепер існує лише один спосіб швидко вибратися із тюрми – переконати усіх, що вони стали “хорошими”.



Video: B&H Film Distribution Company


Я – панда


Мей Лі – дівчинка-підліток. Вона отримала у спадок дивну властивість, яка передавалася по жіночій лінії в їхній родині. Кожного разу, коли Мей Лі хвилюється, вона перетворюється на панду! Мама дівчинки занадто оберігає доньку, чим ще більше її дратує. Тому хвилюється Мей Лі майже весь час. Чудовий мульт для підлітків та їхніх батьків. Можливо, він допоможе знайти з дитиною спільну мову.



Video: Kinomania Film Distribution


Вам можуть сподобатися наші добірки:

Перелік фільмів, які психологи радять подивитися з дітьми та підлітками

Добірка фільмів про Україну, які можна подивитися разом з дітьми

Сучасні мультфільми за мотивами відомих книг


Кролецип та Хом’як Темряви


Пригоди, відвага та знову пригоди! Понад усе Кролецип мріє, аби над ним більше не сміялися. Напівкролик, напівкурча – він не падає духом, і вирушає у небезпечну мандрівку, аби знайти прадавню реліквію – Хом’яка Темряви.



Video: VLGFILM Ukraine


Льодовиковий період: Пригоди Бака


Бешкетні брати-опосуми Креш і Едді провалюються крізь кригу до втраченого світу. Тут повно страшних динозаврів, огидних павуків та отруйних змій. Але їм на допомогу приходить безстрашний одноокий тхір Бак. У мультфільмі вистачає як веселих сцен для дітей, так і жартів поміж рядків для батьків.



Video: Walt Disney Studios


Скажені кролики: Вторгнення на Марс


Хороший мультик для спокійного вечірнього перегляду з дітьми. Можливо, першими на Марс варто було відправити роботів… Натомість відправили кроликів - скажену команду дивакуватих і смішних тварин. Ця місія точно піде шкереберть.



Video: Rabbids Invasion


Хільда і гірський король


Хільда – 11-річна дівчинка з міста, де люди живуть в постійному страху перед печерними тролями. Так сталося, що через чари вона сама перетворилася на потворного троля. Відважна дівчинка використовує розум та кмітливість, аби повернути собі людську подобу.



Video: Netflix After School


Читайте також: Добірка нових фільмів та мультиків для сімейного перегляду







Пошук