Як прикрасити дім до Різдва та Нового року: посібник для дітей та батьків


Опубліковано 06 Грудень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті >  Як прикрасити дім до Різдва та Нового року: посібник для дітей та батьків


Як прикрасити дім до Різдва та Нового року: посібник для дітей та батьків

Photo: Freepik


Зустріч Різдва та Нового року з прикрасами ручної роботи додасть вашому дому індивідуальності та створить приємні спогади для родини. У Вас є ще добра половина грудня, щоб зайняти дітей чимось веселим та корисним.

«Діти в місті» зібрали добірку порад та ідей, які допоможуть вам підготувати дім до свят.


Прикраси ручної роботи

Створюйте персоналізовані прикраси, використовуючи прості матеріали, такі як папір, повсть або тісто. Створіть паперові сніжинки, фетрові іграшки чи прикраси з солоного тіста, сформовані маленькими ручками. Ці прикраси додають неповторного шарму дому та служать чудовими сувенірами на пам’ять.


Читайте також: Добірка новорічних фільмів та мультфільмів для перегляду з дітьми


Святкові вінки

Усі разом створіть новорічний вінок. Використовуйте природні елементи, такі як соснові шишки, гілки та сухі квіти, щоб створити запашний та чарівний вінок. Крім того, перепрофілюйте старі прикраси або клаптики тканини, щоб створити барвистий і яскравий вінок для вхідних дверей.



Video: Julija Мамські будні у СЕЛІ


Центральні елементи

Створіть привабливі центральні елементи для свого новорічного столу. Використовуйте баночки, наповнені казковими вогниками або свічками, прикрашені стрічками або розмальовані святковими малюнками. Включіть в оформлення сезонне листя або свіжі квіти для нотки елегантності.



Photo: Freepik


Паперові прикраси

Залучайте дітей до створення паперових прикрас, таких як гірлянди, банери та листівки. Використовуйте кольоровий папір, блискітки та наклейки, щоб створити банери зі святковими повідомленнями або складні паперові сніжинки, щоб прикрасити вікна.


Зверніть увагу на наші добірки:


Перероблений декор

Подаруйте старим речам нове життя, перетворивши їх на прикраси. Перетворіть скляні банки на свічники, розфарбувавши їх або зробивши декупаж. Використовуйте викинуту тканину, щоб пошити декоративні наволочки або доріжки.



Video: Оксана Черемхівська


Саморобне настінне мистецтво

Створіть сімейний колаж, використовуючи надруковані фотографії минулого року, або розробіть дошку для новорічних постанов, прикрашену надихаючими цитатами та ілюстраціями.



Video: MAKivka DIY


Природні акценти

Додайте до свого декору такі елементи, як соснові гілки, ягоди чи цитрусові. Створіть гірлянди зі шматочків цитрусових або пакетики, наповнені ароматними травами та спеціями.



Video: Світлана Фасуляк


Повітряні кульки

Прикрасьте кімнати повітряними кульками. Хоч і вважається, що ця прикраса більше пасує до дня народження, правильно підібрані кольори зможуть зробити новорічне оформлення дуже святковим і чарівним. Створіть арки з повітряних куль або кластери для створення жвавої атмосфери, ідеальної для зустрічі Нового року.


Виготовлення саморобних прикрас розвиває творчі здібності, зміцнює родинні зв’язки та додає вашому святкуванню індивідуальності. Збирайте матеріали, давайте волю своїй творчості та перетворюйте свій дім на святкову країну чудес, створюючи незабутні спогади з вашими близькими.


Зверніть увагу на нашу статтю: Найкращі різдвяні ярмарки Європи: путівник для всієї родини







Пошук