Оригінальні подарунки дівчині: чим здивувати кохану


Опубліковано 22 Грудень 2023 о 19:00

Блог Діти в місті >  Оригінальні подарунки дівчині: чим здивувати кохану


Оригінальні подарунки дівчині: чим здивувати кохану

Photo: freepik.com


Знайти ідеальний презент другій половинці на будь-яке свято — завдання не з простих. Тим більше, коли хочеться подарувати щось дійсно особливе, як ваше кохання.


У нашому списку ви знайдете безліч варіантів, серед яких є традиційні (косметика, парфуми, піжама) та ексклюзивні (прикраси з гравіюванням, подарунки-враження) від інтернет-магазину bodo.ua.


Обирайте найкраще і даруйте обраниці приємні емоції та щастя.


SPA по-турецьки для двох


Запросіть другу половинку на відпочинок у кращих східних традиціях. Розпарювання в хамамі, пілінг шкіри, зволоження аромаоліями та масаж тіла — ці процедури допоможуть розслабитися та відчути дзен. В результаті ви забудете на певний час про втому та нервове напруження, а ваша шкіра отримає шовковистість та здорове сяйво.


Майстер-клас з гончарства


Кохана обожнює творчість та працювати руками? Запросіть її на урок гончарної майстерності, де вона навчиться працювати з пластичним матеріалом. Залученість у творчий процес допоможе розслабитися та відволіктися від повсякденних справ. Заняття можна відвідати людині з будь-яким досвідом, навичками та рівнем підготовки.


Індивідуальне пошиття спідньої білизни


Сюрприз, який точно порадує близьку жінку та позбавить кохану від тривалих походів по магазинах. Головна його перевага в тому, що комплект пошиють за індивідуальними параметрами, а тому він ідеально сяде по фігурі й підкреслить всі переваги.

Більше ідей подарунків-вражень знайдете в інтернет-магазині вражень bodo.


Браслет із гравіюванням


Додайте у її колекцію прикрас браслет із індивідуальним дизайном. Практично кожен виробник сьогодні може втілити в життя будь-який ваш задум! Ви можете замовити браслет із особливим для вашої пари написом, датою тощо. Він завжди нагадуватиме про вашу присутність у її житті, навіть коли вам доведеться переживати далеку відстань. Повірте, це дуже милий і романтичний дарунок.


Шовкова розкішна піжама


Хто сказав, що одяг для сну має бути просто комфортним? Звісно, це так, але навіть у ліжку треба почуватися королевою! А у футболці з міккі маусом це не вдасться! Піжама з тонкого натурального шовку забезпечить хороший сон і відчуття повного комфорту. Доповнити презент можна затишними мʼякими капцями або шкарпетками.


Косметика


Хороші якісні косметичні засоби — дороге задоволення. Тому, коли вони закінчуються, гаманець дівчини значно худне. Якщо ви проявите ініціативу й оплатите її покупки, вона від цього лише зрадіє!

Не рекомендуємо обирати косметику самостійно — так ви ризикуєте не вгадати з призначенням та типом шкіри, кольором чи текстурою. Такі речі дуже індивідуальні. Якщо ж на момент свята у неї все необхідне є — вас врятує подарунковий сертифікат в спеціалізований магазин на певну суму.


Парфуми


Кожна леді має мінімум один аромат у своєму парфумерному гардеробі. Зазвичай їх кілька, і який буде на ній в певний день залежить від погоди, настрою, внутрішнього стану. Вона точно зрадіє ще одному парфуму й радо його використовуватиме. Але будьте обережні: оберіть той, який за типом буде схожий на ті, що їй подобаються — солодкий, різкий тощо. Або ж відправляйтеся в магазин парфумерії та оберіть разом.

Обирайте коханій найкращий сюрприз на свято й порадуйте обраницю приємностями!






Пошук