Мамин стиль - дізнайтеся, як виглядати модно в зимовому одязі


Опубліковано 23 Січень 2024 о 15:00

Блог Діти в місті >  Мамин стиль - дізнайтеся, як виглядати модно в зимовому одязі


Мамин стиль - дізнайтеся, як виглядати модно в зимовому одязі

Photo: Діти в місті


Українські зими відомі не найприємнішою погодою. Холод, сльота, мокрий сніг – все це не надихає гарно одягатися та виглядати стильно. Єдине, що хочеться зробити в таку погоду – закутатися в теплі шарфи і шапки.


Але навіть взимку можна виглядати модно! Варто лише обрати зимові шапки жіночі на MODIVO і ваш вигляд буде бездоганним.


Ми зібрали для вас добірку порад, які допоможуть вам додати впевненості і гламуру у ваше повсякденне життя. Ці поради допоможуть вам виглядати шикарно навіть в зимовому вбранні.


Багатошаровість


Мистецтво багатошаровості допомагає зберігати тепло без шкоди для стилю. Взимку найкраще інвестувати в одяг, який вміє зберігати тепло, і який можна одягати під стильні светри чи блузи. Таким одягом можуть бути термотопи та легінси. Також для створення стильного лука підійдуть базові водолазки та боді, які можна використовувати замість першого або другого шару. Додайте зверху теплу сорочку, кардиган або жилетку, і ви будете виглядати дуже стильно.


Верхній одяг



Photo: Freepik


Прикрасити свій зимовий лук можна за рахунок стильного верхнього одягу. Опирайтеся на свій смак і стиль, коли обиратимете верхній одяг. Це може бути класичне пальто, сучасний бомбер або укорочений пуховик. Правильно підібраний верхній одяг миттєво змінить ваш образ.


До речі, чудовий вибір верхнього одягу на сайті MODIVO https://modivo.ua/c/zhinky/odyah/kurtky/zymovi-kurtky. Там ви можете підібрати ідеальний верхній одяг під свій стиль.


Аксесуари – стиль на кожен день


Аксесуари - це секретна зброя, яка дозволяє підкреслити будь-який зимовий ансамбль. Щоб досягти бажаного ефекту, експериментуйте з шарфами, капелюхами, рукавичками, а також взуттям і сумками. Яскраві та елегантні аксесуари здатні прикрасити будь-який образ.

Особливо уважно обирайте взуття, адже є таке поняття як тренд. Якщо ви придбали трендове взуття, воно буде прикрашати і робити стильним будь-який базовий лук. Обирайте універсальне взуття, яке пасуватиме як до штанів, так і до суконь.


Обери свій стиль



Photo: Freepik


Щоб виглядати стильно, недостатньо придбати стильні речі. Треба ще вміти їх поєднувати. Ось декілька стратегій, які допоможуть вам формувати трендові образи.


Монохромність

Оберіть для образу однотонні речі, наприклад, білого або чорного кольору. Такий лук виглядає незвичайно і завжди привертає увагу.


Спорт

Теплі спортивні костюми у поєднанні з пуховиком та зимовими кросівками виглядають дуже стильно. Ще один плюс такого образу – зручність і комфорт.


Класика

Якими б не були тренди, класичний одяг завжди залишатиметься в моді. Обирайте класичне пальто, чоботи та аксесуари, які зроблять ваш образ незабутнім.


Впевненість як основний аксесуар


Пам’ятайте, що найважливішим аксесуаром є впевненість. Як би ви не були одягнені, головне, щоб ви подобалися сама собі. Адже жінку прикрашає не одяг, а її енергетика. Зима – ідеальний сезон, щоб заявити про себе.







Пошук