Найкращі подарунки на день народження: топ 5 універсальних ідей


Опубліковано 25 Січень 2024 о 18:00

Блог Діти в місті >  Найкращі подарунки на день народження: топ 5 універсальних ідей


Найкращі подарунки на день народження: топ 5 універсальних ідей

Photo: freepik.com


Кожен з нас хоч раз стикався з ситуацією, коли у близької людини скоро день народження, а ідеї щодо презентів в голові так і не з'являються.


В такому випадку варто згадати про подарунки бодо, які бувають на будь-який смак і здатні здивувати навіть примхливих людей.


Ну а для того, щоб пошук став для вас більш легким, ми й створили цей топ, де ви точно знайдете подарунок саме для вашого випадку.


Парк розваг Galaxy

 

Чудовий варіант для подарунка, адже в цьому місці будь-хто знайде розвагу на свій смак. Адже у цьому парку є батути, дзеркальні лабіринти, гірки, віртуальні атракціони, ігрові автомати, тир, скеледром та інші розваги. Завдяки цьому сертифікату ваш друг чи родич зможе провести цілий день у парку Galaxy, де точно отримає багато приємних і незабутніх вражень!


Вечеря в італійському ресторані

 

Багато українців є поціновувачами страв італійської кухні, адже вона дійсно дуже багата та насичена різними смаками. Ваші друзі матимуть змогу відправитись у тематичний заклад, де в повітрі літатиме атмосфера величної Італії. Там вони обернуть улюблені страви з меню та насолоджуватимуться не тільки смачною їжею, а ще й антуражем цього закладу.


Квест-кімната

 

Такий подарунок можна дійсно назвати універсальним, адже існує велика кількість квестів на різну тематику. Завдяки цьому завжди можна обрати щось цікаве для тої чи іншої людини, відштовхуючись від її уподобань та інтересів. Володар сертифіката може взяти з собою кілька друзів, з якими і буде розгадувати різні головоломки, загадки, проходити цікаві випробування та робити тематичні завдання. Повірте, подібне проведення часу точно сподобається імениннику!


Аромасауна для компанії

 

Ще одна ідея, яка подобається багатьом вашим знайомим. Адже можна знову зібрати компанію близьких друзів, з якими непогано провести час в соляному залі спа салону. Також сертифікат дозволяє відвідати сауну, де можна не тільки розслабитись, а й вдихати корисні ароматичні випари. Крім того, ви можете поплавати в басейні або прийняти крижаний душ, тож подібне проведення часу точно буде всім до вподоби!


Боулінг

 

Багато людей любить святкувати дні народження у боулінгу, адже це дійсно цікаве місце, в якому можна зібрати кращих друзів і родичів. Ви можете поділитися на різні команди або грати індивідуально, кидаючи кулі у спеціальні кеглі. В кінці ви побачите результат у вигляді зароблених вами балів, так що точно зможете визначити, хто з вашої компанії кращий гравець у боулінг.

 

Обирайте найкращу на вашу думку ідею та даруйте близьким справжнє свято!






Пошук