Топ книг для матусь, щоб знайти рівновагу у житті


Опубліковано 27 Лютий 2024 о 10:00

Блог Діти в місті >  Топ книг для матусь, щоб знайти рівновагу у житті


Топ книг для матусь, щоб знайти рівновагу у житті

Photo: Freepik


Материнство – це прекрасна подорож, сповнена любові, радості та задоволення. Однак цей шлях моментами може бути дуже важким. Жінки нерідко відчувають себе стомленими та виснаженими. Щоб знайти рівновагу серед хаосу рутини, необхідно підтримувати себе та своє фізичне і психологічне здоров’я. Іноді на допомогу приходять мотивуючі книжки.

«Діти в місті» зібрали для вас добірку чудових книжок для жінок. В них ви знайдете цікаві поради, підтримку та інсайти.


«Їжа для ментального здоров’я», Ума Найду


Молоді матусі нерідко забувають про своє харчування, адже вся увага направлена на малюка. Як результат – вигорання, проблеми зі здоров’ям і вагою, постійне відчуття стресу. У книзі Найду розповідається про те, як харчування впливає на наше ментальне здоров’я.

Авторка книги – спеціаліст у психіатрії та дієтології, тому вона точно знає, як їжа може впливати на наш внутрішній стан.



«Маленька книжка ікіґай», Кен Могі


Секрети щастя по-японськи стали дуже популярними серед європейців, адже ми зрозуміли, що у них є чому повчитися. У книзі є багато цікавих моментів, які розкривають очі на те, чому японці так довго живуть, і як їм вдається знаходити гармонію в житті попри те, що в пріоритеті у них робота.


«Жінка, яка має план», Мей Маск


Іноді надихатися допомагають історії та біографії відомих жінок, які досягли успіху. Читаючи їх одкровення, стає зрозумілим, що більшість з них переживали такі самі емоції, страхи та невдачі, як кожна з нас.

У книжці матері Ілона Маска розповідається про те, як правильно ухвалювати рішення, які у майбутньому принесуть приємні дивіденди. Для цього потрібен лише план.


Читайте також: Література для батьків: що почитати про виховання та розвиток дитини


«Ми такі задовбані», Емі Шах


Ця книга має на меті допомогти тим жінкам, які перестали відчувати емоції. Книга про тих, хто у своєму житті зіткнувся з тотальною втомою і вигоранням. Авторка і сама пережила таку кризу, тому вирішила поділитися з читачами своїми порадами, які спрацювали.

Варто зазначити, що в книзі є медичні пояснення такому стану та реальні стратегії його подолання.


«Між двох вогнів. Чому ми досі обираємо між роботою та сім’єю», Анна-Марі Слотер


Книга присвячена темі материнства та розподілу обов’язків у сім’ї. У ній йдеться про те, що сучасній жінці доволі часто доводиться розриватися між сім’єю та кар’єрою. Через це багато жінок не почуваються щасливими, адже постійно відчувають стрес, втому та невідповідність очікуванням.

То що ж з цим робити? На це питання відповідає авторка книги, дослідниця Анна-Марі Слотер.


«Чому француженки не гладшають», Мірей Гільяно


Чудова книжка для тих, хто постійно переймається через свою вагу. Авторка відкриває секрети французьких жінок, які навіть у зрілому віці мають фігури молодих дівчат. При цьому, француженки рідко відмовляють собі у задоволенні поснідати круасаном та випити вина за обідом.

У книзі описуються особливості ставлення французьких жінок до себе та секрети їх чудового вигляду.


Пошук балансу між материнством та особистим життям надзвичайно важливий для кожної жінки. У цих книгах ви знайдете безцінні поради, натхнення та практичні рекомендації.


Вам може сподобатися наша стаття: Добірка книг про статеве виховання







Пошук