Добірка застосунків для саморозвитку


Опубліковано 22 Березень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті >  Добірка застосунків для саморозвитку


Добірка застосунків для саморозвитку

Photo: Freepik


Сьогодні в мобільному телефоні сконцентроване майже все наше життя. Спілкування, розваги, навчання – все це перекочувало з реального життя у віртуальне. Телефонні застосунки сьогодні – це ніша, яка дуже стрімко розвивається, адже розробники придумують все нові й нові додатки, покликані покращити життя людей.

Варто зазначити, що багато застосунків дійсно можуть стати класними помічниками та вчителями. «Діти в місті» пропонують вашій увазі добірку додатків для навчання та саморозвитку, які варто спробувати.


Duolingo


Один з найвідоміших додатків для вивчення іноземних мов. Кожен охочий може безкоштовно вивчати понад 30 мов, лише виконуючи щоденні завдання. Уроки створені таким способом, щоб інформація гарно засвоювалася та запам’ятовувалася.


Mova


Класний застосунок, який допоможе покращити знання з української мови. Приділяйте навчанню декілька хвилин на день, пригадуйте основні правила правопису та позбувайтеся русизмів.



Photo: Freepik


NeuroNation


Цей застосунок допомагає прокачати мозок, покращити його розумові здібності та посилити мотивацію. У додатку зібрані прості завдання, які допомагають розвитку когнітивних функцій. Всі завдання проходять в інтерактивній ігровій формі, але вони дуже дієві, адже підбирали їх спеціалісти з когнітивної психології й нейронауки.


Forest


Застосунок Forest допомагає покращити концентрацію уваги на виконанні завдань. Це додаток, який мотивує виконувати поставлені задачі та тривалий час залишатися сфокусованими. Коли ти починаєш виконувати нове завдання, у додатку починає зростати дерево. Воно загине, якщо протягом виконання завдання ти відкриєш на телефоні Instagram або Facebook.


Вам може сподобатися наша стаття: Додатки для турботи про психічне здоров’я


10% Happier



Photo: Freepik


Цей додаток ідеально підходить для самовдосконалення. Він допомагає полюбити медитацію, адже пропонує прості керовані медитації, практичні поради та наставництво. З цим застосунком ви точно зможете навчитися медитувати.


Bookmate


Якщо ви багато часу проводите в дорозі, або просто любите багато читати, вам сподобається додаток Bookmate, який пропонує добірку крутих книг та аудіо книг на будь-який смак.


Р.І.Д.


Додаток, який допоможе вам покращити українську мову та прокачати знання з історії та культури України. За допомогою цього застосунку ви зможете збагатити свій словниковий запас дуже колоритними висловами та словами.


Mathe Alarm Clock


Цей додаток просто необхідний тим, хто не може просинатися зранку і постійно переставляє будильник. Щоб відключити будильник, вам знадобиться розв'язати арифметичну задачу. Таким чином, ви отримуєте ранкову інтелектуальну розминку і точно не зможете так просто заснути знову.


Читайте також: Допомога українцям: безкоштовні ресурси для вивчення іноземної мови







Пошук