Креативні великодні вироби для батьків і дітей: як зробити свято особливим


Опубліковано 26 Березень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті >  Креативні великодні вироби для батьків і дітей: як зробити свято особливим


Креативні великодні вироби для батьків і дітей: як зробити свято особливим

Photo: Freepik


Великдень – час сімейних святкувань, радісних зустрічей та цікавого дозвілля з близькими. Цього року католики святкуватимуть це світле свято 31 березня, а православні – 5 травня.


Детальніше про це ми писали в статті: Великдень 2024: поробки, які можна зробити разом з дітьми


Навіть якщо ви святкуватимете Великдень 5 травня, вам буде цікаво ознайомитися з нашою добіркою креативних поробок, які можна зробити з дітьми протягом весни, щоб підготуватися до свята. Ба більше, прикрашати оселю до свята можна починати вже у квітні, щоб створити святковий настрій. «Діти в місті» пропонують вашій увазі декілька креативних ідей для ваших сімейних творчих проєктів.


Святкове декорування


Найбільше на святковий настрій впливають не окремі поробки, а загальний вигляд квартири. Тому радимо вам спробувати декорувати квартиру до Великодня, щоб все навкруги нагадувало про свято. Ви можете скористатися чудовою добіркою порад з англомовного YouTube. Включайте субтитри українською та надихайтеся.



Video: Whiskey & Whit


Великодній кролик


Як відомо, у багатьох західних країнах символом свята є кролик. Діти роблять багато поробок з цим гарненьким і милим звірятком. Чому б і вам не розбавити свято традиціями з інших країн. Це може розширити кругозір дитини та навчити її поважати культуру та традиції інших народів.

До речі, з цього відео ви можете дізнатися про те, як святкують Великдень в різних куточках світу:



Video: Schooling


Надихайтеся та експериментуйте


Щоб ваша оселя сяяла від дитячих усмішок, пропонуйте дітям експериментувати з прикрасами і креативити під час прикрашання оселі. Не обов’язково зосереджуватися на великодній тематиці. Можна розширити тематику поробок до весни, відновлення природи, стихій.



Video: 5-Minute Crafts


Великодні яйця


Ця великодня традиція дуже подобається дітям. Особливо, якщо проявити креативність та придумати незвичні способи прикрашання яєць.


У статті Розпис великодніх яєць: практичні поради та найпоширеніші техніки ми зібрали декілька цікавих технік.


Обов’язково спробуйте техніку декупаж, і ви отримаєте справжні вироби мистецтва, які прикрасять будь-який святковий стіл і порадують ваших близьких.



Video: Mila Rosh. Життя красивої українки


Вам може знадобитися наша стаття: Добірка віршів до світлого свята Великдень







Пошук