Пральні машини Bosch: відмінні характеристики та система безпеки


Опубліковано 29 Березень 2024 о 13:00

Блог Діти в місті >  Пральні машини Bosch: відмінні характеристики та система безпеки


Пральні машини Bosch: відмінні характеристики та система безпеки

Photo: comfy.ua


Пральні машини бренду Bosch відрізняються тривалим терміном служби та безпекою. Виробник приділяє значну увагу якості матеріалів, комплектуючих та складання. Незалежно від ціни та набору функцій вироби оснащені всіма важливими для покупців характеристиками, якісно виконують прання різних видів тканин та забезпечують комфорт використання.


Характеристики сучасних пральних машин Bosch


Виробник йде в ногу з часом, враховує попит на ринку та вимоги покупців, завдяки цьому пральні машини Bosch оснащені необхідними користувачам характеристиками:

  1. Оптимальний клас енергоефективності. Класичні пральні машини відносяться до класу А + - А ++, пральні машини з функцією сушіння, відпарювання - А.
  2. Зручне керування. Залежно від моделі у пристрої передбачений ручний регулятор, механічні або сенсорні кнопки, віддалена настройка режиму через смартфон або планшет завдяки модулю Wi-Fi. У деяких пристроях є інтелектуальне керування, автоматичний вибір режиму залежно від ваги, особливостей білизни.
  3. Високий рівень безпеки. Технологія AquaStop забезпечує надійний захист від протікання, система дитячого захисту дозволяє не допустити відкриття барабана, хаотичного перемикання режимів під час прання. Також продукцію бренду надійно захищено від легких коливань напруги. У разі від'єднання від електромережі або відключення світла після увімкнення машина починає роботу з того моменту, на якому закінчила, налаштування не збиваються.
  4. Програми «Дитяче прання» та «Чуттєва». Вони дозволяють видалити до 99% шкідливих вірусів і бактерій, якісно видаляють залишки миючого засобу, залишають одяг м'яким, ніжним на дотик.
  5. Оптимальний набір функцій. Більшість пральних машин Bosch оснащені функціями самоочищення барабана, запобігання дисбалансу, дозавантаження білизни.

Машинки-автомат фірми Бош працюють тихо, на найінтенсивніших режимах та високій швидкості віджиму рівень шуму не перевищує 70 Дб. Завдяки цьому процес прання можна запускати навіть на ніч, це не завадить комфортному відпочинку мешканців будинку.


Безпека пральних машин Bosch: AquaStop


Технологія AquaStop передбачена у кожній пральній, представленій у продажу. Вона не допускає затоплення квартири власника машинки та сусідів знизу. Можна сміливо запускати прання, перебуваючи на роботі або на ніч і не турбуватися про ризик підтоплення.

Виробник впевнений на 100% у цій технології, тому видає гарантію від протікання на 10 років і готовий компенсувати збитки, якщо захист не спрацює. Гарантія діє лише у випадку правильного підключення та експлуатації відповідно до посібника користувача.






Пошук