Як отримати красиве і густе волосся?


Опубліковано 22 Травень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті >  Як отримати красиве і густе волосся?


Як отримати красиве і густе волосся?

Photo: platinumlaser.com.ua


Стрімке випадання волосся та алопеція стали частими діагнозами не тільки для вікових пацієнтів. Все частіше жінки та чоловіки після 30 років борються за право зберегти гарну густу шевелюру та усунути залисини, що сформувалися у такому молодому віці.


Облисілі ділянки шкірного покриву голови при алопеції рідко піддаються ефективному лікуванню медикаментозною терапією або плазмотерапією. Проблему втрати волосся в сучасній трихології та пластичній хірургії можна вирішити, вибравши інноваційний метод пересадки волосся FUE в клініці Platinum Laser.


Безшовна методика трансплантації волосяних фолікулів вважається малоінвазивною, делікатною, але дуже ефективною. Про її секрети та результативність поговоримо далі у статті.


Як відбувається пересадка методом FUE?


Оскільки сучасна технологія безшовної трансплантації волосяних фолікулів мінімально травмує шкірний покрив пацієнта, для ефективного результату потрібно дуже ретельно до неї підготуватися.

На початковому етапі підготовки потрібно пройти:

  • передопераційні обстеження, здати біохімічний аналіз крові, коагулограму та виявити інфекційні хвороби якщо такі є;
  • консультації у суміжних спеціалістів (за потреби).

За тиждень до пересадки волосся варто відмовитися від ліків, які зменшують згортання крові. За 1-2 дні до процедури краще дотримуватись чистого та правильного харчування, виключити алкоголь.

Процес пересадки

FUE-метод має на увазі безшовне вилучення графтів (1-4 волосяних фолікулів на волосистій тканині) з потилиці пацієнта та малоінвазивне їх вживлення в облисілі ділянки голови ручкою-імплантером.

Весь процес складається з кількох етапів:

  1. Для комфортності відчуттів пацієнта та зниження больових ефектів фахівець проводить місцеву анестезію.
  2. Хірург виконує збір донорських графтів із потилиці спеціальним панчем. Перед цим донорські ділянки вибриваються до 1-2 мм довжини волосків.
  3. Лікар формує отвори для пересадки графтів.
  4. Саме процес вживлення волосяних фолікулів у шкіру голови.

Технологічна частина FUE методу складна для пацієнтів, але результат безперечно вражаючий. Після процедури приживається близько 96% фолікулів, що повністю дає можливість відновити гарний густий волосяний покрив.


Photo: platinumlaser.com.ua

Результати


Реабілітаційний період після пересадки триває до 2 тижнів. Перше пересаджене волосся почне рости через 15-30 днів після процедури. Проміжний ефект можна оцінити через 3 місяці, а остаточний через рік. Пересаджене волосся залишається на голові пацієнтів назавжди.

Природа і генетика здатні обдарувати багатьох густим і блискучим волоссям, але протягом життя і при впливі зовнішніх і внутрішніх факторів не завжди вдається зберегти цю красу. Методика FUE стане вірним рішенням для кожного, хто прагне досконалості у зовнішності та волоссі!






Пошук