Нові книжки для дітей українською


Опубліковано 09 Серпень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті >  Нові книжки для дітей українською


Нові книжки для дітей українською

Photo: Freepik


Український книжковий ринок переживає доволі важкі, але водночас дуже гарні часи. Українці все більше читають, привчають до читання своїх дітей і здебільшого обирають книжки українською.

Постійне знайомство дитини з новими книгами допомагає підтримувати інтерес до читання, а також заохочує частіше читати. «Діти в місті» зібрали добірку нових дитячих книг, які можуть сподобатися вашим діткам.


«Киці-мандрівниці», Галина Манів


Ціла серія дитячих книжок про двох подружок, які подорожують по різних країнах. У кожній книжці описана подорож, подробиці про місцеву культуру та особливості країни. Разом з кицьками діти матимуть можливість відправитися у незабутню подорож.



Читайте також: Добірка книг про виховання дітей


«Агент Ласка», Нік Іст


Крутезна серія дитячих детективів для дітей 8-11 років. Роботи в цього супер-шпигуна ну дуже багато, тому читати про його пригоди одне задоволення. На сторінках книжок вас чекає небезпека, загадки та купа неочікуваних поворотів сюжету.



Photo: Видавництво Ранок


«Шукачі Скарбів», Дорі Батлер


Ще одна серія дитячих детективів, але це книжки для молодшого шкільного віку. Тут є все необхідне – пригоди, загадки та гумор. Головні герої займаються пошуком скарбів, розгадуючи низку загадок та головоломок.


«Казки на ніч», Люсі Робін


Цікаві та дуже повчальні казки, які створені для того, щоб читати дітям перед сном. Тут ви зустрінете купу друзів та цікавих персонажів, чиї пригоди завжди закінчуються добре.


«Моя мама — гора», Христя Венгринюк


Терапевтична книжка про те, що дорослі інколи теж потребують підтримки та допомоги. Ця книжка підійде для тих сімей, які переживають важкі події у своєму житті.


«Малечі про інтимні речі», Юлія Ярмоленко


Ця книга вже давно відома багатьом батькам, які дбають про статеве виховання своїх діток. Втім, новий екземпляр книжки – це оновлене перевидання у новому видавництві. Авторка дуже влучно описує всі основні моменти статевого виховання, які має знати дитина з малечку. Варто зазначити, що відгуки батьків на цю книжку дуже гарні.


«Солоденьке я люблю», Марія Сичинська


Це книжка про те, як налагодити стосунки дитини з солодким. Книжка вчить малечу насолоджуватися солодким без переїдання і залежної харчової поведінки. Книжка розрахована на дітей віком 2-9 років.


«Швидка допомога для дітей»


Дуже корисна і практична книжка про те, як надавати першу допомогу собі та оточуючим. Ця книжка має гарні та зрозумілі ілюстрації, тож дуже подобається діткам. Книжка містить прості поради, які знадобляться у житті. Наприклад, що робити, коли обпік руку або здер колінку до крові.


Спільне читання та знайомство з новими книжками – це чудовий спосіб виховати любов до читання, а також всебічно розвинути дитину. Подаруйте своїй дитині незліченні години задоволення та приємного читання!


Вам може сподобатися наша стаття: Що почитати підліткам: добірка книжок







Пошук