Увага! Інформація на цій сторінці не актуальна

«2018 рік: який вплив на кожного матиме Земляний Собака?»

«2018 рік: який вплив на кожного матиме Земляний Собака?»


Книгарня «Є» запрошує на лекцію знавця східних практик Віктора Яремчука на тему «2018: який вплив на кожного матиме Земляний Собака?»

 


Новий рік – це нове життя. Фрази такого типу ми щороку чуємо під кінець грудня. Звичайно, ми рідко в це віримо і не думаємо, що якась тварина, під покровом якої проходить рік, впливає на наше життя. Але насправді це так.
Шоколадний dog? Коричневий cane? Теракотовий perro? Кам’яний chien? І навіть екзотичний Жовтий mbwa – все це живі і всюдисущі іпостасі нового 2018 року і його величного потужного Управителя – Земляного Собаки і, за сумісництвом, Квей Ганга. Кого він може смачно потріпати за м’яке місце, кого пригріти у власному лігві, кому принести скарби, а кому – здібності і талант. Про це ви дізнаєтесь, почувши далекий голос древньої як шовковий шлях китайської метафізики із вуст оповідача Віктора Яремчука.


Віктор Яремчук – фахівець з китайської метафізики, психолог та психотерапевт. Також у сфері його науково-дослідних інтересів соціоніка, нейролінгвістичне програмування, символдрама, глибинна і трансперсональна психологія та психотерапія.
 


Вік

15+


Вартість

Безкоштовно


Посилання


Адреса

Рівне
вул. Короленка 2