Увага! Інформація на цій сторінці не актуальна

Курс "Основи кулінарії для юних кухарів"

Курс "Основи кулінарії для юних кухарів"


Основи кулінарії для юних кухарів


Цільова аудиторія: підлітки віком від 10 до 17 років, які цікавляться кулінарією та бажають освоїти базові навички приготування їжі.

Ціль курсу:

  • Формування у підлітків початкових кулінарних навичок.
  • Розвиток інтересу до здорового харчування та приготування їжі самостійно.
  • Ознайомлення з різноманітністю продуктів, їх властивостями.
  • Навчання безпечної роботи на кухні та використання кухонного інвентарю.
  • Розвиток творчих здібностей та самостійності.

На курсі:

  • Приготування нескладних страв сніданки/обіди
  • Приготування холодних закусок та салатів
  • Приготування нескладних десертів
  • Робота з тістом

До кулінарного курсу входить:

  • Продукти та інвентар
  • Зал обладнано потрібною побутовою технікою, а перед початком навчального дня на столах вже знаходяться потрібні продукти для приготування.

Все для навчання:

  • Для навчання із собою не потрібно мати нічого.
  • Ми видаємо фартух, друковані матеріали, блокноти та сумку для приготовлених страв. Так само у школі у процесі навчання можна випити смачний чай та каву.

Формат навчання:

  • демонстрація та практика
  • курс вихідного дня — по сб. з 15:00 до 18:00

Навчання проходить у СЕРПНІ:

  • 10.08
  • 17.08
  • 24.08
  • 31.08

Де: вул. Волгоградська, 26А.

Телефон: +380 (67) 187 51 68


Вік

12+


Телефон

+380 (67) 187 51 68


Посилання


Адреса

Запоріжжя
вул. Волгоградська, 26А