Новорічні пісні: плейлист для різдвяного настрою


Опубліковано 27 Грудень 2019 о 13:08

Блог Діти в місті >  Новорічні пісні: плейлист для різдвяного настрою


Новорічні пісні: плейлист для різдвяного настрою

Якщо вам з якоїсь причини бракує святкового настрою — скоріше купуйте мандаринки, прикрашайте ялинку (якщо ще не встигли) та подивіться новорічну рекламу Coca-Cola, відчуваєте? «Свято наближається, свято наближається». А потім вмикайте пісні з нашої добірки, адже редакція «Діти в місті» дбайливо відібрала найкращі пісні, які подарують вам новорічний настрій.

У нашій добірці дбайливо відібрані пісні минулого та сучасні адаптації різдвяних хітів. Це пісні, в яких живе новорічний настрій. Вмикайте гучніше та заряджайтеся позитивом.


Dean Martin — Let it Snow!


Однією з найбільш відомих святкових композицій є пісня «Let it snow» Діна Мартіна. У ній – особлива магія свята, що наближається. Ця композиція звучала в декількох фільмах, її переспівували дестяки виконавців, але версія Діна Мартіна залишається найкращою.


Video: Kyle Wolfreys


АВВА — Happy New year


Що за новорічне свято, якщо на ньому не лунає легендарна пісня цієї легендарної групи. Колонки на максимум і всім «Happy New year».


Video: ABBA


Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You


Чудовий вокал Mariah Carey і передзвін святкових дзвіночків гармонійно поєднуються в пісні, яку обов'язково варто включити в новорічний плейлист.


Video: Mariah Carey


Скрябін – З Новим роком та Різдвом


Трошки сумно, але як завжди щиро та в саме серце, адже Кузьма вмів тільки так. Додавайте у свій плейлист теплу, зворушливу та сімейну пісню від гурту Скрябін.


Video: Видеостудия THEMOVIE


Тіна Кароль – Щедрик


«Різдвяна історія з Тіною Кароль» стає традицією, тож якщо ви любите творчість Тіни та різдвяні хіти українською мовою - шукайте повний випуск цього дійства та насолоджуйтеся.



Video: Телеканал 1+1


Шпилясті кобзарі  Jingle Bells українською (New Year 2019)


Молодий гурт, який адаптує різдвяні хіти для українського слухача. Ця пісня має знайти своє місце у різдвяному плейлисті.



Video: Bandura Style


Jingle Bell Rock / Bobby Helms 1957


І знову класика різдвяних пісень. Пісня, яка з перших нот дарує різдвяний настрій.


Video: Elwood Yodogawa


Wham! - Last Christmas (Official Video)


Романтична мелодія цієї композиції вже не одне десятиліття залишається хітом зимових свят. Крім того, у січні вийде фільм за мотивами цієї пісні з Емілією Кларк у головній ролі.


Більше новорічних фільмів шукайте у нашій добірці «Фільми для новорічного настрою: топ-10 різдвяних історій»


Video: Wham!


Laura Marano | Jingle Bell Rock | Disney Playlist Sessions


Сучасна адаптація легендарного хіта.


Video: Disney Playlist 


Carol of the bells (English version) + Щедрик


«Ще́дрик» — одна з найпопулярніших обробок Миколи Леонтовича, знана не тільки в Україні, але й у всьому світі під назвою «Дзвінка колядка, Колядка дзвонів» (англ. Ukrainian Call Carol, Ukrainian Carol of the Bells).


Video: TOVARIK


Насолоджуйтеся найкращою музикою, створюйте атмосферу свята та будьте здорові й щасливі у новому році!






Пошук