Добірка україномовних YouTube-каналів для дітей


Опубліковано 24 Березень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті >  Добірка україномовних YouTube-каналів для дітей


Добірка україномовних YouTube-каналів для дітей

Photo: Freepik


В останні роки український YouTube надзвичайно швидко розвивався. На просторах мережі з’явилося безліч цікавих авторів та блогерів, які створюють сучасний та цікавий контент на українській мові.

«Діти в місті» зібрали добірку крутих каналів для дітей на будь який смак. Ці канали не лише цікаві, а й дуже пізнавальні.


Paleo Legends


Молодий юнак під ніком Paleo Legends захопливо розповість вашим дітям про троодонів, тиранозаврів та решту доісторичних істот. Хлопець вже декілька років ділиться своїми знаннями та дорослішає разом зі своїми глядачами.



Video: Paleo Legends


Казки Лірника Сашка


Один з найкращих сучасних казкарів України має свій канал, де розповідає казки, які сам вигадує. Якщо у вас немає часу на казки, цей канал стане вам гарним помічником.



Video: UA:Перший


Книга-мандрівка. Україна


Надзвичайно популярний серіал, який розповідає про історію України на сучасний лад. Познайомте дітей з видатними історичними постатями та дізнайтеся багато нового з їхнього життя.



Video: Книга-мандрівка. Україна


ХабблТраббл


Семирічний Богдан мріє стати астрофізиком й наполегливо йде до своєї мети. Якщо ваші діти цікавляться космосом, всесвітом та фізикою, їм точно сподобається цей канал.



Video: ХабблТраббл


Valera i анімуємо українською


Сучасні діти надзвичайно швидко навчаються новому. То чому б не зайнятися створенням справжніх мультиків? А автор каналу Валера розповість та допоможе це зробити. Він не лише ділиться секретиками, а й вселяє в дітей віру в те, що все можливо.



Video: Valera i


Нагадаємо, що ЮНІСЕФ, МОН та MEGOGO запустили «Дитячий садок онлайн» НУМО. На YouTube-каналі викладають безліч корисних розвиваючих відео для дітей 3–6 років. Онлайн-садок створений як помічник для батьків у цей непростий час. Відео доступні на каналі UNICEF Ukraine.


Хмаринка


А на цьому каналі створюють власні анімаційні мультфільми. Це проект, в якому задіяна ціла родина. Мама пише сценарії, тато займається монтажем, а син Максим озвучує багацько казкових героїв. Канал розрахований на дітей віком до семи років.



Video: Хмаринка


Наука для дітей


Наука може бути цікавою та захопливою. Це довів автор україномовного каналу «Наука для дітей». «Чому літаки літають?», «Чому засмагати шкідливо?», «Як зібрати Кубік Рубіка?». На всі ці питання ви знайдете відповідь на каналі.



Video: Наука для дітей


Читайте також: Чим відволікти дитину під час воєнної загрози


HelloAnn


Канал для дівчат, авторка якого влаштовує цікаві челенджі, знімає огляди нових іграшок та смішні скетчі. Дівчинка розповідає про своє життя та захоплення та вже стала дуже популярним блогером, попри юний вік.



Video: HelloAnn


Янко Гортало — цікавинки для дітей


На цьому каналі безліч корисної інформації – від пісень та віршів до пояснень складних правил та наукових фактів. Відірватися просто неможливо!



Video: Янко Гортало — цікавинки для дітей


Dream School


«Школа мрії» - це місце, де дітям в простій формі розповідають про усе на світі. Все це роблять харизматичні молоді викладачі-блогери, які приковують погляди до екранів з перших же хвилин.



Video: Dream School


Веселі Саморобки


Цей канал буде корисним для тих, хто любить створювати щось руками. Безліч ідей для творчості та ще більше корисної та наглядної інформації.



Video: Веселі Саморобки


Вам може знадобитися: Добірка цікавих YouTube-каналів для дітей







Пошук