Поробки на Великдень 2022, які можна зробити разом з дітьми


Опубліковано 18 Квітень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті >  Поробки на Великдень 2022, які можна зробити разом з дітьми


Поробки на Великдень 2022, які можна зробити разом з дітьми

Photo: Freepik


Більшість українців відзначатимуть Великдень 24 квітня. Великдень – одне з найголовніших свят для православних християн. Це свято має багато традицій, серед яких чудові прикраси та поробки, створені дитячими руками.

«Діти в місті» зібрали добірку з крутими ідеями для великодніх прикрас. Пам’ятайте, що творчість зцілює та здатна відволікти від поганих думок.


Прикраси з фетру


Для цих простих поробок вам знадобиться фетр та будь-які прикраси, які ви знайдете вдома. Це можуть бути ґудзики, стрічки, намистини. Виріжте з фетру декілька яєць та запропонуйте дитині оформити їх так, як їй подобається.



Photo: з відкритих джерел


Великодній віночок


Цим пасхальним виробом можна буде прикрасити вікна та двері. Для нього вам знадобиться кольоровий папір та ножиці. Поробка дуже проста у виконанні, тому діти можуть впоратися з нею самостійно.



Video: Леся Одородько


Зайчики та курчата


Дуже милі поробки, якими можна прикрасити кімнату та навіть дерева у дворі. Для виготовлення прикрас достатньо буде мати кольоровий папір та ножиці.



Photo: з відкритих джерел


Розфарбовані яйця


Зазвичай святкові яйця фарбують у різні кольори за допомогою спеціальної фарби. Втім, завжди можна придумати щось цікавіше. Спробуйте розмалювати яйця в стилі посипки. Різнобарвні бризки на білих яйцях виглядатимуть дуже незвичайно.



Photo: з відкритих джерел


Читайте також: Пасха: оригінальні ідеї та рецепти до Великодня


Зробив тато


Сімейна мануфактура «Зробив Тато» забезпечить святковий настрій для всієї родини. Вони пропонують яскраві великодні набори, які потрібно розфарбовувати та складати самостійно. Весь асортимент прикрас представлений в їхніх соцмережах.



Photo: Зробив тато


Об’ємні писанки


Для цієї об’ємної прикраси вам знадобиться кольоровий папір, клей і ножиці. Відео-інструкція допоможе разом з дітьми створити гарну писанку, яку можна подарувати рідним та близьким.



Video: Idea 1


Вам може знадобитися наша стаття: Що розповісти дитині про історію та традиції Великодня


Дерево с крашанками


Ви можете створити нове дерево або прикрасити ваші хатні рослини. Для цього можна зробити великодні іграшки з паперу, глини або тіста та розфарбувати їх.



Photo: з відкритих джерел


Великодні листівки


Всім друзям та близьким буде приємно отримати на свято великодні листівки. Запропонуйте вашим дітям створити окреме привітання для кожного родича. На допомогу прийде онлайн майстер-клас.



Video: ЯДС творча майстерня


Смачні будиночки


Створіть святкові пряникові будиночки з печива та глазурі. У будинки можна заселити милих пташеняток або покласти святкові яйця.



Photo: з відкритих джерел


Читайте також: Поробки для дітей на Великдень: пасхальні ідеї







Пошук