ТОП-10 нових фільмів для сімейного перегляду


Опубліковано 13 Червень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті >  ТОП-10 нових фільмів для сімейного перегляду


ТОП-10 нових фільмів для сімейного перегляду

Photo: Freepik


Помічали, скільки часу гається на вибір фільму для перегляду? Коли на пошук чогось цікавого йде більше часу, ніж на сам фільм. Але ж так хочеться просто побути разом із дітьми, подивитись щось нове і варте перегляду.

"Діти в місті" підібрали для вас ТОП-10 свіжих фільмів 2020-2022 року, добрих, милих, смішних і не дуже страшних.


Айван, єдиний і неповторний


Айван – талановита горила з маленького бродячого цирку. Одного разу до цирку потрапляє миле слоненя Рубі, і між ним та горилою зав’язується зворушлива дружба. Разом вони мріють про втечу із цирку. Прекрасна стрічка від студії Дісней підкреслює фундаментальні цінності цього світу.



Video: Walt Disney Studios


Чіп і Дейл: Бурундуки-рятівники


Минуло 30 років після того, як Чіп і Дейл були Рятівниками. Тепер Чіп займається страхуванням, а Дейл намагається стати знаменитістю. Коли в місті починають зникати мультяшні герої, друзям знову доведеться згадати, як воно – бути Бурундуками-рятівниками.

Це веселий детективний фільмо-мульт. Приємно буде спостерігати не тільки за сюжетом, а й впізнавати улюблених персонажів з інших діснеївських мультиків.



Video: Колодій Трейлерів


Зверніть увагу на нашу добірку: ТОП-10 нових мультфільмів, які можна подивитися разом з дітьми


Круїз у Джунглях


Якщо поєднати Індіану Джонса та Піратів Карибського моря, то вийде Круїз по Джунглях – чудові комедійні пригоди з Двейном Джонсоном та Емілі Блант.

За допомогою прадавнього наконечника стріли дослідниця планує дістатися загадкового місця на Амазонці, де проростає Дерево Життя. Але джунглі Амазонії сповнені небезпек. Тому героїня та її брат наймають зухвалого, але відважного капітана Френка Вульфа.



Video: Kinomania Film Distribution


Мій друг містер Персиваль


Хлопчик врятував та зростив пелікана-сироту, якого назвав Персивалем. Зворушлива історія дружби про життя на морському узбережжі, радощі та небезпеку. Та перш за все, це історія про вміння залишатися добрим.



Video: Arthouse Traffic


Неллі Рапп: Як спіймати монстра


10-річна Неллі їде на літо у моторошний особняк до свого дядечка. Дівчинка уявити не могла, що її дядько – агент-монстр, і захищає людей від інших, злих монстрів. Тепер Неллі одержима ідеєю стати агентом, а для цього потрібно спіймати справжнього монстра.

Не варто, мабуть, показувати фільм про монстрів та вампірів зовсім малим дітям. А от школярам та підліткам він дуже сподобається.



Video: Berlinale – Berlin International Film Festival


Джим Ґудзик та пірати "Чортова дюжина"


Пірати Чортової дюжини викрадають дітей. Джим Ґудзик та машиніст Лукас вирішують їм завадити. Але чи вистачить сил у двох машиністів протистояти небезпечним піратам? Гарний чарівний фільм перенесе вас в абсолютно казкову країну, яка таїть в собі окрім видовищ, ще й підступну небезпеку.



Video: planetakino


Сем – піщаний ельф


Чарівний ельф Сем вміє здійснювати бажання. З ним знайомляться четверо дітей, і ельф робить так, аби діти отримали усе, про що мріяли. Але тепер ельф у небезпеці, адже про нього дізналася одна дуже підступна людина.

Фільм змушує дітей замислитися над тим, чого вони насправді бажають.



Video: Sky TV


Поклик пращурів


Кіно про свободу і лідерство. Екранізація класичного роману Джека Лондона. Добродушного пса Бака викрадають з рідної домівки, й везуть на північ. Там він стає одним із псів у собачій упряжці. На долю новачка випало пройти немало серйозних випробувань і пригод, аби стати справжнім хазяїном своєї долі.



Video: Ukrainian Film Distribution


Маленькі чарівниці


Чотири сестри приховують від всього світу свої здібності, й поводяться як звичайні школярки. Молодша сестра тільки-но стає справжньою чарівницею, але її дар хоче викрасти зла чаклунка. Для цього вона налаштовує сестер одна проти одної.

Сім’я, чари, інтрига – що ще потрібно для гарного вечора?



Video: planetakino


Врятувати панду


Крутому агентові потрібно врятувати панду. Під час завдання з ним стався нещасний випадок. Агент вдарився головою, і тепер… розуміє мову тварин! Йому на допомогу приходить вірний пес Алі й інші друзі-тварини. Разом вони стають дуже дивною, але дуже крутою командою агентів.

Після перегляду фільму гарний настрій гарантований.



Video: planetakino


Вам можуть сподобатися наші добірки:

Перелік фільмів, які психологи радять подивитися з дітьми та підлітками

Добірка фільмів про Україну, які можна подивитися разом з дітьми

Сучасні мультфільми за мотивами відомих книг






Пошук