Безкоштовний мобільний застосунок для вивчення математики


Опубліковано 10 Жовтень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті >  Безкоштовний мобільний застосунок для вивчення математики


Безкоштовний мобільний застосунок для вивчення математики

Photo: Міносвіти


Міжнародна організація War Child Holland, громадська спілка «Освіторія» та Міносвіти презентували застосунок «Вивчаю — не чекаю» для учнів начальних класів, який допоможе їм вивчати математику за українською програмою.

Цей додаток стане гарним помічником для діток, які тимчасово знаходяться за кордоном, або не можуть відвідувати школу з будь-якої іншої причини.


Додаток доступний для використання на iOS та Android.


Особливості застосунку


Ще з часів перших карантинів, пов’язаних з пандемією коронавірусу, українські діти, вчителі та батьки почали потрохи звикати до онлайн-освіти. Попри те, що багато українських шкіл зараз намагаються працювати офлайн, тисячі дітей змушені вчитися вдома. Ще частина українців намагається здобувати освіту одразу в двох школах.

Щоб полегшити роботу вчителям та життя батькам, було створено мобільний додаток, який допоможе малечі вивчати математику – швидко та весело. Уроки для додатку розроблялися з вчителями, тому застосунок може забезпечити безперервне навчання дітей.

Ба більше, застосунок можуть використовувати вчителя для урізноманітнення своїх уроків. Там є безліч цікавих тестів та домашніх завдань. Підходить він і для роботи в класі.



Photo: Міносвіти


Більшість завдань у додатку розроблені за підходами мікронавчання. А освітні відео уроки та інтерактивні міні ігри допомагають закріпити матеріал.

Ще одна важлива перевага застосунку – адаптація для України. Всі завдання відповідають навчальній програмі. Цікаво, що у розробці завдань брали участь не лише вчителі, а й діти. Саме вони визначали, як саме їм було б цікаво та весело навчатись.

Варто зазначити, що вже анонсовано створення такого ж додатку з вивчення української мови. Він має з’явиться в доступі до кінця року.


Читайте також: На навчання дітей захисників України виділили 15 млн гривень: як потрапити в програму


Більше інформації про застосунок, а також відповіді на поширені запитання є на сайті.


Вам може стати в нагоді наша стаття: Топ-5 математичних ігор з кубиками








Пошук