Ідеї здорових перекусів для вибагливих


Опубліковано 06 Вересень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті >  Ідеї здорових перекусів для вибагливих


Ідеї здорових перекусів для вибагливих

Photo: Freepik


Іноді буває доволі важко привчити наших дітей до здорового харчування. Вибагливі діти можуть перетворити прийом їжі на поле битви, але є секретна зброя, яка може полегшити ваше життя. Це смачні та корисні закуски, які точно їм сподобаються.

«Діти в місті» зібрали добірку цікавих перекусів, які ідеально підійдуть навіть найвибагливішим їдцям. Тому попрощайтеся зі сварками через їжу.


Парфе з грецького йогурту

Грецький йогурт є джерелом білка, і він може бути основою для чудового парфе. Викладіть на йогурт свіжі ягоди, крапельку меду та трохи граноли для додаткового хрускоту. Ця закуска не тільки смачна, але й багата пробіотиками, антиоксидантами та важливими вітамінами та мінералами.


Міні-кесаділья

Для здорового варіанту міні-кесадільї використовуйте цільнозернові коржі. Начиняйте їх сиром, чорною квасолею та нарізаними кубиками помідора. Складіть готові кесадільї навпіл і злегка обсмажте, поки сир не розплавиться. Наріжте їх на невеликі трикутники для зручного перекусу.


Фіш-бургер

А ось такий чудовий рецепт пропонує майстер-шеф Євген Клопотенко.



Video: Євген Клопотенко


Заморожені бананові попси

Діти люблять будь-що заморожене, то чому б не перетворити банани на морозиво? Вставте палички від ескімо в половинки банана, занурте їх в йогурт або розтоплений темний шоколад і обваляйте в подрібнених горіхах або кокосовій стружці. Заморозьте до твердого стану, і ви отримаєте чудові ласощі для спекотних днів.


Читайте також: Добірка рецептів для мангалу, від яких діти будуть у захваті


Овочеві чипси

Куплені в магазині картопляні чипси мають у складі нездорові жири та добавки. Створіть власні овочеві чипси, нарізавши солодку картоплю, буряк або цукіні. Змастіть їх невеликою кількістю оливкової олії та запікайте до хрусткої скоринки. Ці домашні чипси є вітамінною альтернативою, яка може задовольнити бажання з’їсти щось хрустке.


Нагетси

Ще один смачнючий рецепт, який сподобається вашим діткам.



Video: Євген Клопотенко


Смузі-попс

Змішайте улюблені фрукти вашої дитини з грецьким йогуртом і медом. Розлийте суміш у формочки для ескімо та заморозьте. Ці фруктові морозива не тільки освіжають, але й містять вітаміни, мінерали та пробіотики.


А про насичені та корисні перекуси можна подивитися у відео від порталу ЗнаЇмо:



Video: MON UKRAINE


Здорові перекуски не обов’язково повинні бути битвою з вашими вибагливими дітьми. Ці креативні ідеї для закусок не тільки задовольнять їхні смакові уподобання, але й забезпечать необхідні поживні речовини для їх зростаючого організму.


Читайте також: Здорове харчування для дітей: прості рецепти та ідеї страв







Пошук