Добірка цікавих майстер-класів, які можна провести для дитини


Опубліковано 09 Вересень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті >  Добірка цікавих майстер-класів, які можна провести для дитини


Добірка цікавих майстер-класів, які можна провести для дитини

Photo: Freepik


Творчі майстер-класи – це чудовий спосіб розважити дитину, прокачати її таланти та навчити чомусь новому. Сьогодні в доступі є багато матеріалів і прикладів майстер-класів, які можна проводити навіть вдома разом із сім’єю.

«Діти в місті» зібрали для вас найоригінальніші та найцікавіші приклади.


Майстер-клас з виготовлення свічок


Сьогодні такий майстер-клас особливо актуальний, адже свічки – корисний продукт під час довгих відключень світла. Крім того, свічка може стати відмінним подарунком близьким.


Детально створення свічки описано у відео:



Video: Kateryna Bay


Майстер-клас з виготовлення шоперу


Шопери – це модні та зручні сумки, які носять із собою в магазин або на просту прогулянку. Сьогодні можна знайти тисячі шоперів з різними оригінальними принтами. Вони дуже часто продаються як мерч. Втім, можна зробити шопер і власними руками.

Для цього вам знадобиться шопер (можна придбати однотонний або сшити самостійно) і фарби для тканини. Дайте волю творчості і дозвольте дитині розмалювати шопер, як їй подобається.


Майстер-клас з малювання на склі


Доволі незвичний, але від цього не менш цікавий вид діяльності. Діти можуть створювати справжні вітражі або розмалювати посуд. Малювання на склі можна виконувати пензликами або спеціальними маркерами. Використовуйте також скотч, який допоможе створити рівні геометричні малюнки на склі.


Читайте також: Цікаві техніки для художників-початківців


Майстер-клас з виготовлення паперових ліхтариків


Створіть разом з дітьми яскравий декор для свята. В цьому майстер-класі у дитини буде можливість навчитися працювати з папером та клеєм. Це гарно розвиває дрібну моторику.



Video: Іdea 1


Майстер-клас з приготування піци


Кулінарні майстер-класи – гарний спосіб прищепити дитині любов до приготування їжі. Дітям дуже подобаються такі розваги, адже вони можуть не просто створити щось своїми руками, а ще й спробувати це. Такий майстер-клас проводять у багатьох закладах, але його також дуже просто провести вдома, експериментуючи з формою і смаками.


Під час поїздки в Київ або якщо ви живете в столиці, обов'язково відвідайте цікаві майстер-класси, представлені в нашому каталозі: Творчий розвиток дитини 2024: гуртки та курси для дітей 


Майстер-клас зі створення домашнього мила


Створення мила дуже цікавий і захоплюючий процес. Не дарма для багатьох цей вид діяльності стає справжнім хобі. Такий майстер-клас дає дітям можливість створити унікальний продукт власноруч, а після цього милуватися своїм витвором кожного дня, коли миєш руки.



Video: Телевізійний центр Кадрики


Вам може сподобатися наша стаття: Оригамі: уроки складання з паперу для пізнавального розвитку







Пошук