Що подивитися, крім Гаррі Поттера: добірка чарівних фільмів про магію


Опубліковано 14 Вересень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті >  Що подивитися, крім Гаррі Поттера: добірка чарівних фільмів про магію


Що подивитися, крім Гаррі Поттера: добірка чарівних фільмів про магію

Photo: Freepik


Щойно розмова заходить про магію або чари – одразу ж перед очима виникає образ Гаррі Поттера та Хогвартсу. Ну, можливо ще Нарнії.

“Діти в місті” вирішили показати вам та вашим дітям, що магії в кіно значно, значно більше. Цікаво? Тоді давайте у кращих традиціях платформи 9¾ зробимо глибокий вдих і вперед!


Зачарована


Відмінний діснеївський фільм, який вивертає життя принцес та відважних героїв навиворіт. У буквальному значенні.

Зла королева-чаклунка вигнала юну принцесу в інший світ. У наш світ. У Нью-Йорк, якщо бути точніше. І це зовсім не таке казкове місце, до якого вона звикла. Їй на допомогу приходить адвокат зі шлюборозлучних процесів, і допомагає пристосуватися у новому світі. І це лише початок дивовижних пригод.

Обмеження за віком: 6+



Video: Movieclips Classic Trailers


Лускунчик та чотири королівства


Дуже класна інтерпретація класичної історії – барвиста та захоплююча.

Розумна дівчинка залишається сиротою. Вона шукає ключ від музичної скриньки, і ці пошуки приводять її в дивовижний магічний світ. Тут дівчинка знайомиться з правителями трьох королівств, і дізнається, що їм не пощастило із сусідом. Поруч існує ще четверте королівство. І там править зловісна відьма-тиранка, яка готується до війни.

Обмеження за віком: 6+



Video: B&H Film Distribution Company


Персі Джексон та Викрадач блискавок


Простий хлопчина Персі Джексон жив собі, жив простим хлопчачим життям. І одного разу на шкільній екскурсії його вчителька перетворюється на фурію та намагається вбити хлопчика. Так Персі дізнається, що він – син Посейдона.

Фільм відкриває двері до храму давньогрецької міфології. Адже у пошуках викраденої мами Персі побачить Олімп та познайомиться з деякими богами.

Обмеження за віком: 6+



Video: 20th Century Studios AU


Чорнильне серце


Герой має дивовижну здібність – коли він читає книги вголос, то персонажі з книг з'являються у реальному житті. Ось тільки є один нюанс, хтось із нашої реальності має зайняти місце, що звільнилося в книжковій реальності.

Саме через це зникла дружина героя. Тепер він разом із донькою шукає свою кохану на сторінках усіляких книг.

Обмеження за віком: 12+



Video: Warner Bros.


Учень чаклуна


Юнак Дейв зустрічає чарівника. Цей чарівник – учень великого Мерліна. Він знає безліч заклинань і магічних штучок. І раптом каже, що бере Дейва до себе в учні, хоче той того чи ні. Дейв у шоці.

Проте все не так просто. Випадково Дейв звільняє іншого учня Мерліна, тільки лихого. Тепер у хлопця немає іншого вибору, як швидко навчитися магічної справи та покарати негідника. Якщо вийде, звісно.

Обмеження за віком: 12+



Video: B&H Film Distribution Company


Оз: Великий та Могутній


Цирковий фокусник летить на повітряній кулі і потрапляє в торнадо. Смерч закидає їх у чарівну країну Оз. Місцеві жителі радісно зустрічають нового чарівника і сподіваються, що він їм допоможе.

Однак насправді герой більше шахрай, ніж фокусник. Тож йому доведеться навчитися справжньої магії, інакше він не здолає зло. Чи таки здолає?

Обмеження за віком: 12+



Video: B&H Film Distribution Company


Чарівна крамничка


Це справжня казка для дітей та чари для батьків. Містерові Магоріуму вже 243 роки, і більшу частину свого життя він є власником чарівного магазину іграшок. Весь магазин ніби живий, сповнений магії та чар, радує дітей та їхніх батьків.

Одного дня містер Магоріум передає магазин своїй помічниці – 25-річній дівчині. Вона постійно сумує, і з часом те, що колись було чарівною крамницею, перетворюється на похмуре місце. Ось тут і починається все найцікавіше.



Video: foxwalden


Зверніть увагу на наші нові добірки:


Руфус: Хроніки чарівної країни


Двоє дітей знаходять порожню кімнату у бабусиному будинку, а в ній – загадкову тваринку на ім'я Руфус. Він милий, пухнастий, хоробрий і вміє розмовляти. Виявилося, що він прибув із магічної країни. Його батьківщина в небезпеці, тож було б чудово, якби діти допомогли Руфусу. Як думаєте, погодились?

В історії переплітаються магія та сучасні технології, що робить фільм цікавим для сучасних діджиталізованих дітей.



Video: planetakino


Таємниця Мунакра (Місячна принцеса)


Прекрасна казка з Англії. Марія приїжджає в гості до дядечка. Одразу дядько здається суворим і непривітним, але потім зізнається дівчині, що це непростий будинок та непростий світ.

Марія помічає безліч дивних речей – зірки на стелі рухаються самі по собі, вночі поблизу бродить білий кінь. А потім дядько відкриває таємницю, що Марія – остання принцеса Місяця, і їй потрібно врятувати долину. Інакше два магічні клани знищать все навколо.

Обмеження за віком: 12+



Video: DavisFilmsProduction


Золотий компас


Хтось викрадає найкращого друга дівчинки і відвозить його на Північний Полюс. Хоробра дівчинка вирушає на пошуки хлопчика і потрапляє в магічний світ. Тут повно відьом, ведмедів-воїнів, а душі тварин живуть поруч із душами людей.

Цим світом править лихий чарівник. Як і личить лихим чарівникам, він має намір поневолити людство. Перешкодити йому може лише прадавній артефакт – Золотий Компас, який випадково опинився у дівчинки.

Обмеження за віком: 12+



Video: Movieclips Classic Trailers


Безкінечна історія


Добра казка про чарівний світ, що знаходиться на межі зникнення. Врятувати його може хлопчик зі світу людей, який у своєму звичайному житті не може похвалитися сміливістю та вмінням постояти за себе. Втім, казкове королівство дозволяє йому розкрити в собі раніше небачені риси.



Video: Movieclips Classic Trailers






Пошук