Фільми з вашого дитинства, які сподобаються сучасним дітям


Опубліковано 23 Вересень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті >  Фільми з вашого дитинства, які сподобаються сучасним дітям


Фільми з вашого дитинства, які сподобаються сучасним дітям

Photo: Freepik


Психологи радять хоча б пару годин відпочивати від новин, приділяти час дітям та родині. Поговорити на зовсім нейтральні теми, почитати або подивитись кіно. Таким чином зменшується тривожність.

«Діти в місті» згадали найкращі 30-річні стрічки, які будуть цікаві сучасним дітям, а батьків повернуть у часи безтурботної юності. До речі, серед психологів існує думка, що перегляд улюблених фільмів має заспокійливий ефект.


Стюарт Літтл


Історія малого білого мишеняти на ім’я Стюарт підкорює серця дітей своїм добром і світлом. Попри всі негаразди, мишенятко Стюарт Літтл залишається добрим і відкритим. Може здатися, що Стюарт занадто наївний, проте саме ця дитяча наївність і допомагає відрізняти хороше від поганого.



VIDEO: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Назад у майбутнє


Культовий фільм від Роберта Земекіса і досі є одним із найкрутіших фільмів для сімейного перегляду. Кому взагалі може не сподобатися історія про підлітка, який потрапив у минуле, познайомився зі своїми батьками й ледве все не зіпсував?



VIDEO: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Читайте також: ТОП-10 нових мультфільмів, які можна подивитися разом з дітьми


Бетховен


Всі хлопчики, які виросли та стали батьками, скоріш за все, змінили враження від цього фільму. Адже у фільмі вся родина обожнює велетенського слинявого сенбернара Бетховена, окрім батька. Але тим не менш, він ледве не перший біжить рятувати пса від лиходіїв.



VIDEO: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Іншопланетянин


Свого часу Іншопланетянин став справжнім блокбастером і отримав 4 премії «Оскар». Науково-дослідна група іншопланетян прилетіли на Землю із мирними намірами, але їх злякали люди з NASA. То вони швиденько улетіли, але забули одного свого товариша на Землі. Цей маленький іншопланетний монстрик опинився на невідомій йому планеті та оселився в родині хлопчинка Еліота.



VIDEO: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Джуманджі


Прекрасна дитяча фентезійна пригода про загадкову магічну гру. Щойно гравець зробить свій хід, гра матеріалізує всі жахи джунглів. Тут є всі складові прекрасного пригодницького фільму: і смішний Робін Уільямс, і страшні кажани з гігантськими павуками, і носороги із кровожерливими левами, і навіть божевільний мисливець.



VIDEO: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Доктор Дулітл


Класна сімейна комедія зі смішним і веселим Едді Мерфі в головній ролі. Фільм розповідає про лікаря, який розуміє мову тварин. Та чим більше тварин про це дізнається, тим нестерпнішим стає життя доктора Дулітла.



VIDEO: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Космічний баскетбол


Сьогодні нікого не здивуєш, якщо в кіно разом з актором гратимуть персонажі мультиків. Проте і зараз цей фільм виглядає класно і стильно. А найголовніше – цікаво і смішно. Майкл Джордан разом із Луні Тюнз має роздати на горіхи міжпланетним монстрам. На баскетбольному майданчику, ясна річ.

Якщо після перегляду вам з дітьми закортіло покидати м’яча, то пам’ятайте, що сила мультиків завжди з вами.



VIDEO: Rotten Tomatoes Classic Trailers


101 далматинець


Модельєрка Круелла Де Віль божеволіє від різних хутр. І чергова її мрія – хутро із далматинців. Як раз в сім’ї однієї з її дизайнерок з’явився виводок смішних цуценят-далматинців. Тому Круелла вирішила втілити свій жорстокий план попри Різдво.



VIDEO: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Багатенький Річчі


Річі – найбагатший хлопчик світу. Лиходій прорахувався, і після замаху на життя батька, вся фінансова імперія переходить у спадок Річі. Тепер 10-річний хлопчик керує масою фінансів і веде боротьбу із ворогом.



VIDEO: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Мишаче полювання


Добра комедія з похмурою атмосферою старого будинку. Одразу і не розумієш, хто тут лихий персонаж – брати, які попри заповіт батька хочуть продати стару будівлю, чи все ж таки хитра миша, яка не дає цього зробити. За атмосферою фільм нагадує "Один вдома", де замість хлопчика одна непосидюча миша, що уникає всіх пасток.



VIDEO: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Вам може знадобитися наша стаття: ТОП-10 нових фільмів для сімейного перегляду







Пошук