Час на сім’ю: добірка класних фільмів та мультфільмів для всієї родини


Опубліковано 06 Квітень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті >  Час на сім’ю: добірка класних фільмів та мультфільмів для всієї родини


Час на сім’ю: добірка класних фільмів та мультфільмів для всієї родини

Photo: Freepik


Час, проведений разом з родиною, є найціннішим скарбом в житті. Він визначає дитячі спогади та формує майбутні стосунки. Ніщо не може замінити радість та емоції, які ми переживаємо, коли проводимо час разом з тими, кого любимо. І що може бути кращим способом згуртуватися з родиною, ніж спільний перегляд фільму?

«Діти в місті» підготували для вас добірку найкращих фільмів та мультфільмів 2022-2023, щоб ви насолодилися цим часом разом з дітьми. Приготуйте попкорн та включайте фільм - на вас чекають захопливі емоції та пригоди!


Кіт у чоботях 2: Останнє бажання


Повернення наймуркотливішого розбійника. Кіт у чоботях має велику харизму, милий погляд і знамениті чоботи. Він відправиться у неймовірну подорож, щоб повернути свої 9 життів.



Video: B&H Film Distribution Company


Тигр і я


У долині Гімалаїв хлопчик-сирота врятував тигреня від браконьєрів. Разом вони вирушають до монастиря Такцанг. Такцанг було місцем захисту котячих хижаків. Ця світла історія про дружбу двох сиріт нагадує усім про добро і важливість захисту тварин.



Video: Kinomania Film Distribution


Читайте також: ТОП-10 нових мультфільмів, які можна подивитися разом з дітьми


Підземелля і дракони: Честь злодіїв


Захоплива історія про злодія-арфіста та його незвичних друзів, які хочуть повернути втрачену реліквію. Вони зустрічають непередбачувані перешкоди на своєму шляху, але не втрачають надії на успіх. У фільмі повно пригод, гумору, підземель і чарівних істот.



Video: B&H Film Distribution Company


Брати Супер Маріо в кіно


Яскравий повнометражний комп’ютерний мультик за мотивами відеогри з вашого дитинства! Брати Маріо та Луїджі вирушають на пошуки принцеси, поринувши у світ лабіринтів і загадок. Це яскрава анімаційна історія, яка захопить вас своїми пригодами. І грибочками.



Video: B&H Film Distribution Company


Вам може сподобатися наша добірка: ТОП-10 нових фільмів для сімейного перегляду


Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія


Двоє відважних воїнів, Астерікс та Обелікс, отримують прохання про допомогу від принцеси Фу-Ї. Принцеса просить їх звільнити свою матір – імператрицю Китаю, що була ув’язнена. Астерікс та Обелікс погоджуються і розпочинають велику подорож до Китаю, де на них чекають пригоди. Проте Цезар та його армія також хочуть заволодіти Китаєм.



Video: UFD Independent Films


Мій домашній крокодил


Крокодил Ліл – не звичайний крокодил. Ні, він не вміє говорити, проте вміє… співати! Щоправда, дуже соромиться цього, тому не може показати свій талант на загал. В його будинку оселилася родина, яка й гадки не йме, яке сусідство на них чекає.



Video: B&H Film Distribution Company


Шазам! Лють Богів


Продовження історії про хлопчика Біллі, який може перетворюватися на супергероя Шазама. Життя з прийомною сім'єю не легке для нього і його братів з сестрами. Особливо тепер, коли трійця богинь викрадає їхні суперсили. Біллі та його сім'я починають битву за свій світ, життя та суперсили.



Video: Warner Bros. Pictures Ukraine


Посіпаки: Становлення лиходія


Це мультик про хлопчика Ґру, який мріє стати великим злодієм. Попри те, що мати не підтримує хлопчика, він продовжує долати труднощі. А в цьому йому допомагають веселі посіпаки.



Video: B&H Film Distribution Company


Мій вовк


Після смерті матері Вікторія переїздить до гірського поселення з батьком. Там їй дарують цуценя на прізвисько Секрет. Сім'я згодом розуміє, що це вовчик, але попри хижість тварини, Вікторія і далі зберігає з ним міцну дружбу.



Video: B&H Film Distribution Company


Рок Дог 3: Ритмічний батл


Пес Боді повертається додому після турне з гуртом. Він дізнається, що сучасна молодь анічогісінько не знає про його музичних кумирів. Тоді пес вирішує приєднатися до музичного конкурсу, щоб надихнути нових музикантів. Та схоже, Боді починає забувати про свою основну мету – стати сенсацією на телебаченні.



Video: Kinomania Film Distribution


Вам можуть сподобатися наші добірки:






Пошук